Crónica Juveniles Menorca-lliga: Sporting Mahones 1 – 4 CCE Sant Lluis

Sporting Mahones: Pau Riudavets, Tobias Charles, Eduardo Rodriguez De Castro Zaloña, Jonathan Alexander, Sergio Bagur, Ivan Segui, Lluis Olaya, Diego Mauricio, Joseph James, Miquel Gomila y Ismael Segui.

Sustituciones: Gilberth Ricardo por Diego Mauricio (min.50), Ivan Balaguero por Ivan Segui (min.58), Jonathan Josue por Joseph James (min.62), Juan Torres por Lluis Olaya (min.65) y Antoni Riera por Ismael Segui (min.69)

CCE Sant Lluis: Joan Manuel, Diego Daniel, Dario Victory, Jordi Pons, Pablo Aguado, Miguel Martinez, Hector De La Viuda Borras, Zouhir Essounani, Ricardo William, Liam Anthony y Hemerson Suarez.

Sustituciones: Jose Ignacio por Zouhir Essounani (min.23) y Jordi Rotger por Diego Daniel (min.88)

Goles: 0-1 Ricardo William (min 8), 1-1 Miquel Gomila (min 25), 1-2 Hector De La Viuda Borras (min 48), 1-3 Hemerson Suarez (min 72) y 1-4 Jose Ignacio (min 83), 1-5 Nacho (min. 93)

Árbitro: Willi Castillo Ibarguen.

Tarjetas: Tobias Charles (amarilla, min 4), Eduardo Rodriguez De Castro Zaloña (amarilla, min 70) y Jonathan Josue (amarilla, min 77) para el Sporting Mahones. Hector De La Viuda Borras (amarilla, min 29), Jordi Pons (amarilla, min 70) y Liam Anthony (amarilla, min 90) para el CCE Sant Lluis.

Hi ha situacions en què un equip o ha de maleir les baixes o afrontar-les, i els xavals de Vicente Martínez van optar encertadament per la segona. Amb un equip amb 4 cadets, un d’ells a l’equip titular, afrontava el difícil envit de visitar el nou Bintaufa en la que era la reedició de la passada final de Copa de la categoria. Els locals per la seva part, també amb 5 baixes, a causa de la situació del primer equip tampoc van donar el partit per perdut en cap moment i molt de bé van haver de fer els nostres per aconseguir uns importantíssims tres punts que li fan seguir l’estela del At. Villacarlos, proper rival, que visitarà Ses Canaletes aquest dissabte.

La trobada començava amb tots dos contendents temorosos per la derrota, ja que la seva possibilitat d’error havia estat utilitzada en les jornades anteriors. Als nostres la por els va durar 8 minuts, quan Ricky després d’una gran passada en profunditat de Miguel Martínez avançava als nostres en el marcador i posava als sportinguistes contra les cordes. Tot i el gol, els visitants no es conformaven i volien seguir atacant la meta defensada per l’ex lluiser Pau. Zouhir, que va caure lesionat als 20 minuts, era un punyal per la seva banda i Liam es despenjava a les dues bandes per donar superioritat numèrica al seu equip i buscar situacions de dos contra un que afavorien als interessos del CCE. En la part posterior Diego i Darío es mostraven segurs davant les escomeses rivals per donar tranquil · litat als seus. Però els errors en el futbol es paguen molt cars i després d’un xut que va tocar en un lluiser, Manel no podia evitar l’empat obra de Miquel Gomila. El gol no va desfer els plans visitants que seguien buscant la meta rival i que a punt van estar de desfer la igualada en un contraatac que no aprofitar Nacho a causa d’una forta última passada de Ricky.

Després del descans, els nostres van sortir igual que en l’inici de la trobada i quan només s’havien disputat tres minuts de la represa, Héctor avançava als de Martínez després d’un doble tret en el qual Pau va fer molt en el primer però poc va poder fer en el rebuig. Els locals no van abaixar els braços com ja van fer a la final de Copa i seguien fidels al seu estil però els nostres no es deixaven superar. Jordi i Pablo evitaven qualsevol acostament a la meta de Manel que molt segur durant tot el partit treia la seva qualitat a la llum en les situacions que els seus companys no podien evitar. L’encontre anava pel camí que volien els visitants, un estira i arronsa constant i el perill de la sentència apareixia. En aquestes, va arribar el minut 72 i Hemerson donava tranquil · litat als seus amb el tercer gol. Semblava que estava tot sentenciat, però amb la mosca al nas per part del CCE, ja que en la setmana anterior havien desaprofitat el mateix avantatge. Nacho va decidir per ell mateix que la trobada havia finalitzat, amb el 1-4 als 83 minuts i el definitiu 1-5 al 93. Fins al xiulet final, una nova alegria per als lluisers, amb el debut a la categoria de Jordi Rotger.

Cop a la taula dels blaus, a l’espera del partit de dissabte davant el momentani líder de la lliga, l’At. Villacarlos.