Crónica BENJAMINES MENORCA F-8 1aFASE (GRUP-A 1a FASE – ANY2002): P. ORIENT del PCE 1 – 1 CCE Sant Lluis

imagen del partido

P. ORIENT del PCE: Pedro Capo, Josep Moll, Ramon Hernandez, Lluis Villalonga, David Clemente, Tomas Cleofe, Antonio Gomila y Ruben Mesquida.

También jugaron: Juan Luis, Albert Triay, Lluis Didac y Lluis Moll

CCE Sant Lluis: Aaron David, Ariadna Segui, Sergi Venegas, Xavier Fernandez, Marc Bagur, Francisco Javier, David Sanchez y Guillem Bosch.

También jugaron: Pau Lopez, Joan Pons, Joan Pons y Abel Gonzalez

Goles: 0-1 David Sanchez (min 18) y 1-1 Albert Triay (min 29)

Árbitro: Magi Moll Pascual.

Visitar Són Marçal, mai és fàcil i més quan el rival disputa un partit important que pot donar-li el títol. Però els petits de Jordi no es van acovardir i van posar tot de la seva part perquè el rival si més no hagués de donar-ho tot si volia aconseguir la victòria.

Els nostres van donar un recital en el millor partit disputat en el que portem de temporada. I com el treball en ocasions dóna els seus fruits, l’empat aconseguit pels nostres va ser un gran resultat.Amb una actitud brutal en nois d’aquesta edat es van plantar sobre el camp amb un gran saber estar i van portar la iniciativa en moltes fases del partit. Els locals per la seva part conscients de la importància de la trobada buscaven la porteria blava però els nostres aconseguien contrarestar qualsevol aproximació perillosa i defensaven amb ungles i dents el resultat. David per part lluisera aconseguia avançar els seus als 18 minuts i feia que els nerviosos afloressin per part local.Un parell d’ocasions va tenir el CCE per sentenciar el partit però el gol de la tranquil · litat no arribava.

Per la seva banda, els grocs aconseguien igualar el als 29 minuts amb un gol del local Albert.Amb un quart per davant, tots dos equips buscaven avançar-se, però ambdues defenses el evitaven. Els grocs es van estirar en aquest últim quart i els blavosos a punt van estar d’sorprendre’ls però no van poder perforar la porteria de Gener. Els locals per la seva part cremaven les seves últimes cartes però tant Aaron com Isaac el evitaven.Empat final i cansament en els dos conjunts.

Enhorabona a tots els nois per la seva gran trobada.