Creaciò página web del CE Mataró

.

Ens complau comunicar-vos que des d’avui, 10 de gener del 2012, el CE Mataró ja té pàgina web pròpia. La creació de la mateixa ha anat a càrrec de TÀCTIC.cat (http://www.tactic.cat), empresa mataronina que davant l’absència d’un web oficial de la nostra entitat es va oferir a dissenyar-nos un i a posar-lo en marxa gratuïtament. Podeu consultar la pàgina web a www.cemataro.cat

Amb aquesta iniciativa de comunicació, el CE Mataró dóna un pas més en la seva voluntat d’informar de primera mà els socis i aficionats groc-i-negres dels esdeveniments tant institucionals com esportius del club. Juntament amb la pàgina web, el CE Mataró continuarà actualitzant el blog que fins ara ha servit de canal de comunicació amb els seguidors del Mataró (http://cemataro.wordpress.com), un espai que romandrà actiu fins que el procés de traspàs de continguts del blog a la pàgina web finalitzi.

Des del CE Mataró us convidem a consultar tant la nostra pàgina web com el nostre blog oficial i us remetem al Departament de Comunicació (premsa.cemataro@gmail.com / 666 42 71 36) perquè us hi adreceu sempre que ho necessiteu. A més, posem a la vostra disposició les noves adreces de correu electrònic de la nostra entitat, que redreçaran cap a la nova bústia qualsevol missatge que ens feu arribar a les adreces de correu electrònic que hem fet servir fins ara: club@cemataro.cat (equivalent a cemataro@gmail.com), premsa@cemataro.cat (equivalent a premsa.cemataro@gmail.com) i web@cemataro.cat (disseny web).

CE Mataró

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.