L’Ajuntament de Palma redueix fins a més de la meitat el cost de l’ús de les instal·lacions municipals als clubs federats

Fernando Gilet regidor de deportes

Fernando Gilet: «aquesta mesura té l’objectiu de millorar la gestió de l’Ajuntament i alhora ajudar a l’important treball social que es realitza en l’esport base federat»

Palma 04 gener 2012.- El tinent de batle de Cultura i Esports, Fernando Gilet ha informat en la roda de premsa de la Junta de Govern celebrada avui l’aprovació d’una modificació del preu públic de l’Institut Municipal de l’Esport, (IME).

Aquesta mesura té l’objectiu de millorar la gestió de l’Ajuntament i alhora ajudar el «important» treball social que es realitza en l’esport base federat. Segons paraules de Gilet,l’equip de govern ha aprovat un projecte que «pretén adaptar les exigències econòmiques per ús dels poliesportius municipals a les diferents circumstàncies d’aquests clubs usuaris».

El tinent de batle ha explicat que el passat mes de novembre, els responsables de l’Institut Municipal de l’Esport, (IME) van mantenir una reunió amb tots els clubs usuaris de les instal¿lacions municipals que es gestionen directament des del IME. Durant la reunió, que va comptar amb la presència dels diferents presidents de la federació, se’ls va manifestar que «la nostra acció de govern s’exerceix des del diàleg comptant amb l’opinió dels interessats i també coordinadament amb el sector», ha revelat el tinent de batle.

Les reunions es van mantenir amb els clubs de bàsquet, voleibol, natació, handbol, futbol i futbol sala que utilitzen les instal·lacions municipals. Aquests clubs fins ara els estaven facturant un 20% del preu públic, amb l’aprovació que s’ha dut a terme aquest matí i que prèviament va ser aprovada per unanimitat de totes les forces polítiques que tenen representació en el Ple, aquests clubs passaran a rebre una factura del 10% del preu públic en lloc del 20%, que és el que se’ls estava aplicant fins ara. El tinent de batle ha seguit explicant que si bé, «aquest 10% els clubs interessats podran beneficiar-se d’una baixa d’un 5%, els clubs que vulguin portar en la seva indumentària l’esponsorització de l’Ajuntament de Palma o bé el logotip de Palma de Mallorca es podrien beneficiar d’un descompte en el que és l’import a pagar «.

Aquesta esponsorització de l’Ajuntament de Palma té per part d’aquest equip de govern «un compromís d’estabilitat, no pretenem canviar-lo cada any, perquè d’aquesta manera els clubs tinguin la garantia que no veuran modificat aquest logotip cada poc temps» ha explicat Fernando Gilet, que ha matisat que no se¿ls exigirà que ocupin un lloc preferencial en la indumentària del club, «per no restar possibilitats als directius de poder obtenir recursos per mitjà de diferents patrocinis privats» ha conclòs.

Palmademallorca.es

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.