Crónica Juveniles Menorca-lliga: CCE Sant Lluis 2 – 3 Dosa CF «B»

CCE Sant Lluis: Joan Manuel, Diego Daniel, Dario Victory, Pablo Aguado, Miguel Martinez, Albert Linares, Zouhir Essounani, Hector De La Viuda Borras, Angel Cruz, Hemerson Suarez y Jordi Pons.

Sustituciones: Ivan Rumbo por Hemerson Suarez (min.46), Ricardo William por Angel Cruz (min.56) y Jose Miguel por Miguel Martinez (min.83)

Dosa CF «B»: Cristobal Caules, Alvaro Hernandez, Alexandre Bagur, Vicent Pico, Sergi Carreras, Francesc Javier, Joan Franco, Gabriel Anglada, Ricardo Javier, Ruben Camps y Ivan Agudo.

Sustituciones: Lluis Benejam por Cristobal Caules (min.62), Amador Lluch por Joan Franco (min.72), Lluis Bosch por Alexandre Bagur (min.80), Nestor Ivan por Ricardo Javier (min.89) y Jesus Oleo por Ivan Agudo (min.89)

Goles: 1-0 Zouhir Essounani (min 12), 1-1 Ivan Agudo (min 35), 1-2 Ivan Agudo (min 36), 1-3 Alexandre Bagur (min 76) y 2-3 Hector De La Viuda Borras (min 86)

Árbitro: Julio Garcia Herreros.

Tarjetas: Jordi Pons (amarilla, min 3), Pablo Aguado (amarilla, min 33) y Albert Linares (amarilla, min 85) para el CCE Sant Lluis. Ivan Agudo (amarilla, min 44), Francesc Javier (amarilla, min 67), Francesc Javier (amarilla, min 84) y Jesus Carretero (amarilla, min 89) para el Dosa CF «B».

ard o d’hora s’havia de tallar la ratxa, un equip és un estat d’ànim, i el juvenil era en les últimes dates un equip amb l’ànim pels núvols però amb els peus a terra. S’està convertint el Dosa CF “B” en l’autèntica bèstia negra dels de Vicente Martínez, ja que en tres enfrontaments davant els ciutadellencs els nostres han aconseguit dues derrotes.

La derrota no pot amagar l’entrega i la lluita d’un CCE que es presentava amb moltes baixes però amb el nivell suficient en l’equip perquè no es notessin. I bé que ho van aconseguir els nois que no van perdre la cara al partit en cap moment i tenint opcions de victòria en tot moment.

La trobada s’iniciava amb un CCE portant el pes del partit i un equip visitant lluitador i disposat a donar-li la tarda als locals. Un parell d’ocasions en els primers compassos de la trobada feien preveure que el 1-0 no trigaria a arribar i va trigar només 12 minuts quan Zouhir amb un fort xut des de la frontal de l’àrea avançava als seus i feia justícia pel que semblava fins el moment . Els visitants ho intentaven i no deixaven el seu braç a tòrcer, amb un estil de joc molt directe però sense oblidar-se del toc en els moments necessaris. Un parell de situacions de perill encenien les alarmes en l’equip local però els nostres concentrats fins elm oment evitaven qualsevol ofensa visitant. Però 2 minuts de defalliment mental costar molt car als de Martínez. Agudo en dues ocasions aconseguia primer el empat al minut 35 i avançar als seus un minut més tard. Els nostres veien que passaven d’anar arrossegant el carro del partit a anar a remolc. El descans va anar bé als blavosos que van quedar copejats moralment amb els dos gols.

La represa va començar amb un CCE més vertical, buscant indiscriminadament la porteria ciutadellenca per aconseguir igualar el partit. El risc era gran, els homes de banda buscanven contínuament jugades de desbordaments i els laterals incorporant sense por per buscar situacions de superioritat. Però el gol de la igualada no arribava i els minuts anaven passant, semblava que en una d’aquestes s’aconseguiria igualar la trobada i afrontar els últims minuts amb opcions de victòria. Però tot es va enfonsar quan en una contra portada pels visitants Bagur aconseguia el 1-3 i posar molta terra pel mig. La banqueta lluissera es movia en recerca com a mínim l’empat que atorgarà un punt que no seria dolent donat el resultat que campejava al marcador. Pilotes a l’àrea, molt joc parat per contínues faltes a causa de la tensió pel resultat advers i curtcircuit mental per les presses. Héctor donava esperances als nostres anotant el 2-3 als 86 minuts i els últims minuts van ser d’autèntic empenta per part dels nois. Però l’empat no va arribar i la ratxa finalitzar.

Havia d’arribar, i va arribar. Ara toca desconnectar per uns dies i afrontar l’inici d’any amb il · lusió amb la mirada posada en un futur que pot ser molt positiu si la línia que se segueix és la mateixa.