Entrega solidaria de material esportiu del CCE SANT LLUIS

L’acció solidària duta a terme per l’ONG Eurohelper Solidària i la Fundació Balcat ha estat un motiu d’alegria per part de tots els nens i adults de la ciutat africana.

El CCE Sant Lluís obre les seves fronteres i ja té equip de futbol a l’Àfrica. La foto ho pot demostrar però la realitat no és aquesta. Maria del Mar Vidal va fer entrega als habitants de Namala-Guimbala de les equipacions del nostre Club i de tot el calçat esportiu lliurat de manera solidària pels jugadors del CCE Sant Lluís.L’acció solidària duta a terme per l’ONG Eurohelper Solidària i la Fundació Balcat ha estat un motiu d’alegria per part de tots els nens i adults de la ciutat africana.

Les dues entitats i el CCE Sant Lluís volen agrair a tots els jugadors la seva solidaritat amb els més necessitats demostrant una vegada més que el CCE Sant Lluís no només és un Club esportiu i cultural sinó que també treballa en la tasca social.

Moltes gràcies a tots!

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.