Crónica Cadetes Menorca-lliga: Dosa CF 1 – 2 CCE Sant Lluis

Dosa CF: Juan Manuel, Daniel Hurtado, Cristian Villalonga, Guillem Florit, Borja Soler, Marcos Rodriguez, Aitor Bonet, Eduard Stiven, David Grabiel, Joan Coll y Joan Segui.

Sustituciones: Sebastian Enrique por Daniel Hurtado (min.35), Joan Ignasi por Marcos Rodriguez (min.41), Ignasi Zornoza por Borja Soler (min.55) y Rafael Perez por David Grabiel (min.59)

CCE Sant Lluis: Victor Carreras, Alex Sintes, Lluis Busutil, Jordi Rotger, Bosch Pallicer, Oscar Moreno, David Mir, Guillem Sintes, Jose Miguel, Ricardo William y Antoni Vinent.

Sustituciones: David Morente por Alex Sintes (min.51), Fernando Sanz por Guillem Sintes (min.60), Gabriel Rodriguez por Antoni Vinent (min.70), Joaquin Tuduri por Lluis Busutil (min.73) y Pau Fortuny por Oscar Moreno (min.78)

Goles: 0-1 Jose Miguel (min 1), 0-2 Ricardo William (min 17) y 1-2 Marcos Rodriguez (min 29)

Árbitro: Javier Moreno García.

Tarjetas: Jose Miguel (amarilla, min 79) para el CCE Sant Lluis.

Necessitaven una alegria per seguir creient en ells i ho van aconseguir. En una partit ajornat per la pluja en el seu moment, els nostres tenien una oportunitat per treure alguna cosa positiva de la seva visita a Sant Antoni. Eren conscients durant la setmana que afrontaven una trobada de la seva lliga i que havien de fer les coses molt bé per endur-se els tres punts de la seva visita a Ciutadella.

Van sortir els nostres en tromba i amb efectivitat. Ja que als 20 segons de l’inici, Txemi avançava als seus. El CCE veia que aquest era el camí que havien de seguir, ordre, esforç col · lectiu, idees clares i esperar. El 0-1 va fer créixer als d’Egea que amb el pas dels minuts s’estaven menjant el rival per la seva major predisposició a buscar la victòria. I l’ímpetu i les ganes donen els seus fruits. 0-2 als 15 minuts. Ricky posava la diferència en el marcador i els nostres creient-se invencibles amb l’enorme treball realitzat fins al moment.

L’únic “però”, el desencert en la passada al centre del camp, que ocasionava algun ensurt a la porteria defensada per Víctor. Passades massa toves, intercepcions del rival en zones perilloses, tots els errors eren del mateix calibre i la majoria deguts a la precipitació ia les ànsies per fer les coses bé.

El Dosa CF veia que en aquesta situació tenia una oportunitat de endollar a la trobada i intentar aconseguir el gol que els acostés al marcador. El treball local era correspost en tot moment per un enorme treball defensiu dels nostres però als 29 minuts, Marc s’acostava als locals al marcador. El CCE que seguia amb els seus problemes en la passada, intentava arribar a la meta de Barba però no ho aconseguia fer amb el suficient perill com per espantar els ciutadellencs. El descans va servir per calmar els nostres i corregir errors.

Afrontaven els d’Egea la segona meitat amb la missió de saber aguantar el marcador, seguien amb l’ordinador que els caracteritza però amb un treball defensiu de cooperació entre tots els jugadors. Eren un mur dur d’enderrocar i el Dosa CF necessitaria molta feina per aconseguir la igualada. La segona meitat va estar marcada per la defensa numantina dels blavosos i l’atac constant dels ciutadellencs. Però els nois van saber aguantar ell estira i arronsa local per aconseguir arribar al xiulet final amb el 1-2 al marcador. Victòria molt celebrada pels jugadors que mereixien l’alegria que s’han dut.