Crónica 1ª Reg.: Petra 2 – 3 Son Cladera

jugada del partido
Alineaciones:

Petra: Antoni Monroig, Pedro Bonnin, Miguel Alos, Guillermo Jaume, Josep Sastre, Bartolome Femenias, Antoni Monroig, Carlos Jaime, Miquel Santandreu, Miguel Vanrell y Joan C Font.

Sustituciones: Carles Serralta por Carlos Jaime (min.39), Mohamed Acharki por Antoni Monroig (min.45), Carlos Mestre por Miguel Vanrell (min.64) y Guillermo Roig por Mohamed Acharki (min.89)

Son Cladera: Pablo Palomo, Jordi Gil, Jose R Martinez, Amador Cano, Jaime M Moyer, Adrian Maza, Evaristo M Fernandez, Tomeu Rigo, Jose M Botella, Pablo Lesniewski y Josue Diez.

Sustituciones: Jaime Garcia por Amador Cano (min.53), Alberto Maldonado por Adrian Maza (min.59), Alberto Suau por Jose M Botella (min.81) y Jose A Mora por Pablo Lesniewski (min.89)

Goles: 0-1 Adrian Maza (min 44), 0-2 Josue Diez (min 61), 1-2 Miquel Santandreu (min 68), 2-2 Carlos Mestre (min 73) y 2-3 Josue Diez (min 87)

Árbitro: Santi Mascaro Cardona.

Tarjetas: Antoni Monroig (roja, min 38), Mohamed Acharki (amarilla, min 56), Carlos Mestre (amarilla, min 69), Antonio Font (amarilla, min 77) y Guillermo Jaume (amarilla, min 85) para el Petra. Pablo Lesniewski (amarilla, min 26), Jordi Gil (amarilla, min 27), Tomeu Rigo (amarilla, min 28), Jaime M Moyer (amarilla, min 37), Jaime M Moyer (amarilla, min 49), Jose R Martinez (amarilla, min 54) y Jose A Mora (amarilla, min 89) para el Son Cladera.

Comentario:

Tarda d’aire i fred a Petra. Pel que fa al futbol, dues parts ben distintes. A la primera meitat, molt avorrida per part dels dos adversaris. Ocasions pràcticament nul·les, joc poc brillant al mig del camp i poca feina per les defenses, tan sols destruir el poc que generaven ambdós equips. Pràcticament cap connexió del centre cap a les davanteres. Desgraciadament pels locals, l’únic ressenyable al primer temps ha sigut la jugada en la que el davanter del Son Cladera, Josue Diez, s’ha escapat , amb una passada llarga, de la defensa, obligant a sortir al porter, cometent falta fora de l’àrea evitant el gol i el penal, però havent d’ abandonar el camp després de veure la targeta vermella. Toni Font, s’ha vist obligat a treure un jugador de camp, Carles Jaume per el porter reserva, Carles Serralta. Als pocs minuts, una jugada arriba fins a la frontal de l’àrea gran, desde on dispara Adrian Maza sense oposició, col·locada al segon, establint el 0 a 1 amb el que se n’han anat el descans.

El segon temps, com no podia ser d’altra forma, el Petra ha incrementat l’atac, especialment després d’encaixar el segon gol d’una volea llunyana, executada per Josue Diez i que com es sol dir, la s’ha menjada el porter. Cal dir que als deu minuts de la represa, els visitants, també s’han quedat amb 10 homes per l’expulsió de Jaime M Moyer, que ja havia vist la primera al minut ’37. A les hores ja s’havia incorporat Moha Acharki per la banda i dos minuts després del gol ha afegit un davanter, Carlos Mestre, per un defensor, Miquel Vanrell, passant a jugar amb dues puntes i amb resultat positiu, ja que han aconseguit la igualada al minut ’73 a rematada de cap de Mestre dins l’àrea petita. Prèviament, Miquel Santandreu, havia fet el primer de penal (a la tercera). A partir d’aquí, l’àrbitre ha decidit que l’empat era un bon resultat, dedicant-se a assenyalar el necessari per desbaratar qualsevol jugada de perill. Tot i no demostrar superioritat, els visitants han trobat la victòria en una jugada de viu, novament de Josue Diez, qui tot sol davant i en les poques ocasions en que l’hi ha arribat la pilota ha fet anar de capoll la defensa de tres del Petra. Ja a les acaballes del partit, Guillem Roig, ha substituït Moha Acharki per lesió.

Algú dirà que el resultat ha sigut injust, però a aquestes altures ja hauríem de saber que les victòries son de qui al final del partit ha marcat, al menys, un gol mes que l’adversari i la resta son coberbos, i ja no estam per coberbos. Enhorabona els guanyadors i al Petra revisió i fora perdre temps, abans que acabi l’any n’hi ha 4 més, fora son.

JSB para Fútbol Balear

Fotos Arnau Amengual Bonnin para Fútbol Balear

 

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.