Crónica Alevines F-7 (Gr. 13º): Binissalem «B» 5 – 1 Son Ferrer «B»

Binissalem «B»: Adria Vallespir, Jaume Flores, Josep Bennasar, Benito Fuertes, Melcior Fiol, Marc Arrom y Rasul Collado.

También jugaron: Josep L Llabres, Miquel Sampol y Pere Pons

Son Ferrer «B»: David Socias, Paul Von, Sergio Perez, Manuel J De La Rosa Ocaña, Pedro Muñoz, Luis Femenias y Alberto Dunel.

También jugaron: Theo Kennedy, Roberto Zambrana, Sebastian Trueba y Sandra Sanchez

Goles: 1-0 Adria Vallespir (min 3), 2-0 Josep L Llabres (min 29), 3-0 Jaume Flores (min 31), 4-0 Jaume Flores (min 47), 4-1 Alberto Dunel (min 48) y 5-1 Adria Vallespir (min 53)

Árbitro: Antoni Valverde Martínez.

El Binissalem guanya còmodament al Són Ferrer.

Aquest passat dissabte, s’enfrontaven el Binissalem i el Són Ferrer, a la recerca d’una posició mes tranquil·la en la taula classificatòria.

Des del començament del partit, s’ha vist un domini per part de l’equip local sobre els jugadors del Són Ferrer, i en el minut 3 d’aquesta primera part, el Binissalem s’avançava en el marcador.

Després d’aquest gol, van venir minuts menys aclaparadors per a l’equip visitant, l’equip del Binissalem ho intentava, però no creava ocasions clares per augmentar el resultat.

Van ser en els minuts finals del segon quart, quan va arribar l’anhela’t segon gol per als locals, la qual cosa els donava mes de tranquil·litat per afrontar els dos quarts finals.

Després del descans, i quan encara no havien transcorregut dos minuts, va arribar el tercer gol local, i després d’això van ser minuts de domini absolut del Binissalem, on hagués pogut ampliar el resultat en alguna de les clares ocasions que va disposar.

En l’últim quart, es van aconseguir tres gols mes, dos pel Binissalem i l’únic per al Són Ferrer.

Bon partit del col·legiat, que va tenir una trobada còmoda gràcies a la bona actitud dels dos equips en el terreny de joc.