Crónica 3ª Reg. (Gr.A): Inter Manacor 1-0 Muro «B»

Miquel Àngel Muñoz va sofrir una forta lesió.

Alineacions:

Inter Manacor: Miquel Àngel, Pau Gayà, Tolo Capó, Sebastià Pomar, Alvaro Ortega, Andreu Mira, Rafel Peinado, Jaume Pujades, Miquel Àngel Muñoz, Miquel Santandreu “Copet” i Jaume Pol.

Substitucions: Miquel Àngel Muñoz per Joan Riera (min 40), Jaume Pol per Morey (min 50), Sebastia Pomar per Tomeu Prohens (min 60) i Pau Gayà per Joan Sbert (min 65).

Muro “B”: Jaime Barceló, Joan Cladera, Antonio Perelló, Pau Cladera, Domingo García, Bartomeu Moragues, Joan Perelló, Jaume Perelló, Musthapa Saggaa, Joan Gual, Pablo.A Pons

Substitucions: Sabater Seguí per Joan Gual (min 46), Miguel Porquer per Musthapa Sagaa (min 54), Rafel Socias per Joan Perelló (min 62), Baldir Justiniano per Domingo García (min 78)

Gols: Miquel Santandreu “Copet” (min 71)

Àrbitre: Juan Miguel Ruiz Camarero.

Comentari:

Partit molts disputat a Na Capallera que no es va resoldre fins als minuts finals amb un gol des de els onze metres de “Copet”. Amb aquesta victòria l’equip manacorí es posa líder del grup A de la Tercera Regional, després de que el Son Sardina es deixes tres punts en el partit que l’enfrontà al Rotlet Molinar.

La nota negativa del partit fou la lesió de Miquel Àngel Muñoz, que es va treure l’ombro de lloc i estarà unes quantes setmanes de baixa, i la retirada també per lesió, aquest cop muscular de Sebastià Pomar.

La propera jornada els manacorins visiten el Son Gotleu (Diumenge a les 12:00), on hauran de lluitar per mantenir el liderat, amb l’inconvenient de les moltes baixes per lesió.

 intermanacor

Autor de l’únic gol del partit

 

 

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.