Crónica 3ª Div.: Campos 1 – 1 Felanitx

El Campos empata ante el Felanitx

Alineaciones:

Campos: Antonio Mas, Antonio Vidal, Francisco J Cano, Jose Maria, Jose M Sanchez, Antonio Nadal, Juan A Riera, Javier L Lirola, Marcos Martinez, Matias M Aguirre y Nicolas Mercadal.

Sustituciones: Jaime Vidal por Antonio Nadal (min.57) y Antonio Roig por Nicolas Mercadal (min.58)

Felanitx: Joan Obrador, Jose A Barcelo, Pedro Alcolea, Daniel Algaba, Jose M Lorente, Mateo Torres, Antonio Bennasar, Alberto Perez, Antonio A Peñaranda, Sergio Gomez y Miquel Cladera.

Sustituciones: Antonio Muñoz por Daniel Algaba (min.70), Antoni Rigo por Mateo Torres (min.89) y Josep Garcia por Sergio Gomez (min.89)

Goles: 0-1 Mateo Torres (min 47) y 1-1 Jaime Vidal (min 63)

Árbitro: Carlos Alberto Lara Ortega.

Tarjetas: Marcos Martinez (amarilla, min 24), Nicolas Mercadal (amarilla, min 55), Antonio Vidal (amarilla, min 68) y Antonio Nadal (amarilla, min 89) para el Campos. Pedro Alcolea (amarilla, min 44), Sergio Gomez (amarilla, min 54), Miquel Cladera (amarilla, min 69), Josep M Mascaro (amarilla, min 85), Pedro Alcolea (amarilla, min 85), Antonio Bennasar (amarilla, min 86), Alberto Perez (amarilla, min 88) y Miquel Cladera (amarilla, min 89) para el Felanitx.

Comentario:

DECEPCIÓ EN EL MUNICIPAL DE CAMPOS

El derbi disputat avui horabaixa ha acabat en empat a un gol.

Avui capvespre s’ha jugat el partit entre el Campos i el Felanitx, pobles veïnats, amb bona assistència de públic. Ha començat el partit amb domini de l’equip local que ha sortit amb la idea de rompre la ratxa negativa en la que és trobava, però li ha costat molt imposar el seu ritme. Pel que fa a l’equip visitant, ha sortit amb la idea de mantenir la seva porteria sense encaixar cap gol, cosa que ha aconseguit en la primera part, gràcies també, a una gran aturada per part del seu porter a rematada de cap de Colau.

La segona part ha començat més o manco amb els mateixos plantejaments, però aquests s’han romput quan el Felanitx, sense haver creat cap ocasió de gol i gràcies a una errada en defensa de l’equip local, aprofitant una pilota retrassada al porter Toni Mas, Mateu Torres, ha marcat el zero a un.

El míster local ha reaccionat a aquest fet i ha donat entrada a Toni Roig i Jaume Vidal, el que ha duit implícit una sèrie de canvis posicionals i el Campos ha començat a atacar amb més intensitat per aconseguir primer empatar i si era possible assolir la victòria.

Al final només s’ha conseguit empatar gràcies a un penalti transformat per Jaume Vidal, que ha tengut la victòria als seus peus, ja que ha tengut l’oportunitat de marcar un segon penalti que ell mateix en, una gran jugada, havia provocat, però el porter visitant, Josemi, ha efectuat una gran aturada i ha permès al seu equip, dur-se’n un punt del municipal de Campos.

Per tant i en definitiva, el Campos no ha pogut rompre la seva ratxa negativa, encara que hi ha que destacar la gran entrega per part de tots els jugadors de l’equip campaner. Diumenge que ve es desplaça per jugar a Binissalem a partir de les dotze del migdia.

RD



 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.