Crónica Cadetes 1ª Reg. (Gr. B): Escolar 0-1 Juv. Sallista

El Escolar cae derrotado por la mínima ante el Juv. Sallista.

Alineacions:

C.E.Escolar: Pep Bauçà, Carlos Niño, Manuel Morales, Pablo Milán, Carlos M Gómez, Jorge Pérez, Lluís Crespo, David Carmona, Enric Martínez, Tomeu Palmer, Biel Garau

Substitucions: Biel Garau porToni López (41’), Jorge Pérez por Pep Maria (41’), Tomeu Palmer por  Oliver D Schnapauff (63’)

Entrenador: Antoni Brunet Sintes

Juv. Sallista del C: Joan M Borràs, Toni Cabrer, Biel Coll, Biel Burguera, José L Simó, Miquel A Moyà, Alberto Gálvez, Andreu Ballester, Pep B Mas, Miquel Santandreu, Joan Reinés

Substitucions: Alberto Gálvez por Carlos González (58’), Biel Burguera por Juan J González (62’), Pep B Mas por Biel Llobera (78’).

Entrenador: Juan F Martorell Cruz

Gols: 0-1 Pep B Mas (73’)

Arbitratge: Jesús Villanueva Escriche

Targetes: Juv. Sallista del C: Pep B Mas (67’), Juan E Jiménez (68’) Escolar: Ninguna.

Comentari:

Partit intens i molt disputat, però de joc net, el que ha oferit l’enfrontament entre l’Escolar i el Juv. Sallista, aquesta tarda, al camp municipal d’Es Figueral. L’equip visitant segueix sense cedir un sol punt fora camp des que començà la temporada, mentre que els locals sumen, amb aquest, quatre partits consecutius sense conèixer la victòria.

El primer període comença amb un equip visitant molt agosarat i ofensiu, que obliga als verds a tancar-se dins el seu camp. Cal remarcar la gran labor tant defensiva com ofensiva i la perseverància dels visitants al llarg dels 80 minuts. Podria haver arribat el seu primer gol al minut 3, però l’àrbit invalida la jugada per fora de joc. De totes maneres, no es rendeixen els visitants, que cercarien encetar el marcador, sense èxit, durant tota la primera part.

Joc molt fluït i amb poques interrupcions. L’Escolar, acorralat a causa de les contínues envestides dels blancs, amb prou feines tendria qualcuna jugada d’atac; en qualsevol cas, de poc perill. Domina el joc l’equip visitant, movent la pilota de costat a costat, cercant els espais enmig de la defensa de l’Escolar, la qual es tanca molt bé i no cedeix gaire oportunitats al contrari. Aconseguiria penetrar el Sallista en alguna ocasió, però no culminaria la jugada. D’aquesta manera, el partit arriba al descans amb 0-0.

A la segona part començaria a despertar l’equip local, amb incorporacions a l’atac, més profunditat, i donant algun ensurt a l’equip d’Inca. Aquest, per la seva part, continua atacant amb força; no obstant, els locals sabrien defensar bé i, a partir d’aquí, sortir al contraatac, arribant a l’àrea visitant i amb possibilitats de marcar. Aprofit per remarcar la bona actuació del porter Toni López, que ha demostrat una gran seguretat davall els pals, una gran agilitat, i també ha sabut donar pilotes a l’atac amb molt perill.

Als darrers vint minuts de joc, el partit ha tornat una mica agressiu –aquí és quan s’han vist les dues targetes del partit- i s’ha concentrat en el centre del camp, tot i que encara hi ha hagut ocasions per part d’ambdós equips per encetar el marcador. L’únic gol del partit arribaria al minut 73. Jugada d’atac per banda dreta de l’equip visitant, la pilota es penja al segon pal i, Pep B Mas, tot sol, remata de cap al contrapeu del porter per encetar el marcador i donar els tres punts al seu equip. Cal destacar la bona actuació d’aquest jugador durant tot el partit; organitzant el joc, obrint pilotes a bandes i amb incorporacions a l’atac –com la jugada del gol.

Els darrers minuts del partit ha jugat més calmat l’equip visitant, gràcies al gol que havien aconseguit. L’Escolar, en canvi, cercava com podia el gol de l’empat. Ho podia haver aconseguit al temps de descompte, a la darrera jugada del partit. Falta vora l’àrea defensada pel Sallista. El xut és rebutjat per la barrera; l’equip local reclama unes possibles mans que l’àrbit no xiula. Acte seguit, pita el final del partit.

Així doncs, els tres punts cauen al sac d’un equip visitant que ha sabut dominar el joc durant gran part del partit, atacar amb molta intensitat i, al mateix temps, mantenir la seva porteria a zero. Amb aquesta victòria, el Juv. Sallista conserva la seva imbatibilitat en aquesta temporada, així com la segona posició a la classificació. L’Escolar, en canvi, suma el seu quart partit consecutiu sense guanyar i, a l’espera de conèixer altres resultats, conserva la dotzena posició.

Bili Garau per Fútbol Balear

 

 

 

 

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.