Gala dels Campions Novè aniversari Penya Barcelonista Els Tamarells

.

Aquest divendres dia 14 a les 20’30 h. en el recinte de Son Fuaní Son Fuaní (Campos), és la Gala dels Campions, una festa que hem preparat amb la molta il•lusió i que esperem la pugui gaudir la màxima gent possible, tant seguidors i simpatitzants del Barça com amants del món de l’esport.

Durant l’acte seran distingits personalitats vinculades al F.C. Barcelona i destacats esportistes de la nostra comunitat. En aquesta edició seran els següents:

– JUAN MANUEL ASENSI, jugador de futbol del F. C. Barcelona durant les temporades 1970 a 1981. Internacional en 41 ocasions, guanyà amb el Barça 1 Lliga, dues Copes, una Recopa i una Copa de Fires. Va disputar amb Espanya en Mundial’78 i l’Eurocopa’90.

– ROBERT FERNANDEZ, jugador de futbol del F. C. Barcelona, durant les temporades 1986 a 1990. Internacional, també fou jugador del Valencia i del Vila-real. Amb el Barça va guanyar dues Copes del Rei i una Recopa. Amb la selecció fou 29 vegades internacional, i va guanyar l’Eurocopa 1986 amb la sub-21.

– JOSEP MORATALLA, jugador del F. C. Barcelona en les temporades 1981 a 1988, en la seva etapa en el club va guanyar una Lliga, dues Copes, una Recopa i dues Copes de Lliga. Va jugar la final de la Recopa 1981 i la de la Copa d’Europa 1986. Es l’actual vice-president de l’Associació Barça Jugadors.

– ROGER ESTELLER, jugador de bàsquet del Barça durant les temporades 1990 a 1999. Amb el F.C. Barcelona va guanyar dues Lligues ACB, dues Copes del Rei i una Copa Korac. Fou 27 vegades internacional, guanyant la medalla d’argent en l’Europeu de França’99. També fou jugador de l’Unicaja, Cajacanarias, Tau Vitoria, TDK Manresa i Caprabo Lleida. També va jugar en la Lliga francesa, en el Pau Orthez, a on en el 2002 fou anomenat MVP.

– JUAN DOMINGO DE LA CRUZ, jugador de bàsquet del Barça durant les temporades 1975 a 1987. Va guanyar tres Lligues ACB, sis Copes del Rei, dues Recopes, una Korac i un Mundial de Clubs. Fou 131 vegades internacional amb Espanya, a on va guanyar la medalla d’argent als Jocs Olímpics de Los Angeles 1984 i en l’Europeu de Nantes 1983.

– ORIOL CRUZ, actor de la sèrie Crackòvia (TV3), imita personatges com Iniesta, Bojan o Víctor Patsy.

– MIQUEL CAPÓ, atleta mallorquí especialitzat en proves de llarga distancia, maratons, triatlons, curses de muntanya. Proves com l’Ultra del Mont Blanc, la Transdesértica, la Marató Isostar, la Ultra Trail Serra de Tramuntana, la Transalpine o l’Ironman de Hawai han fet del pobler un dels millors esportistes que ha donat la nostra terra.

– TONI CONTESTÍ, esportista mallorquí que ha destacat per la participació en proves que requereixen una enorme resistència (Marató dels Sables, Yukon Artic, Doble Ultra Trail) i en altres a on prevalia el caire solidari (24 h. corrent damunt cinta).

– TERESA PLANAS, nedadora mallorquina que fa unes setmanes va batre el record del món absolut de la travessia Menorca-Mallorca, deixant el registre en 12 h.18’.

– La primera EXPEDICIÓ mallorquina que va coronar el cim de l’EVEREST en el 2006, formada per Joan Carles Palos, Tolo Quetglas, Joan Toni Olivieri i Tolo Calafat (e.p.d.).

– El felanitxer JOAN TAULER (futbolista del Deportivo Corunya, Palencia, Lleida, Linares, Ferrol, Ensidesa i At. Balears, entre d’altres, convocat per la selecció espanyola juvenil, a on coincidí amb els blaugranes Rexach i Pujol).

– El campaner ANTONI CLADERA (ciclista, campió d’espanya l’any 1946, i durant 19 anys massatgista del C.E. Campos).

– El santanyiner JAUME TONI MUNAR (tennista, actual campió de Balears cadet, i semifinalista en el campionat d’Espanya 2011).

 Presidirà l’acte, en representació del F.C. Barcelona, el Sr. Amador Bernabeu, ambaixador del club a davant la UEFA quant a relacions institucionals. El Sr. Bernabeu fou directiu i és l’avi del jugador Gerard Piqué.

Pel públic interessat, el preu del sopar és de 20 euros per adult i de 10 euros per nin de 5 a 12 anys. Tot els que vingueu tindran una borsa de regals, obsequiats pel Diari Sport. Ja podeu retirar el vostre tiquet en els següents punts: Bar Els Tamarells i Lliberia Ca Na Massot (Portocolom), Papereria Cóndor, Parc Cafè, Bar Gomila, i Cafè Ca’n Moix (Felanitx), Es Cassino (Cas Concos), Cafè Cas Mosson (Santanyí), Bar Ca’n Vermell (Campos), Sa Fonda (Porreres) i Can Lliro (Manacor). També les podeu demanar a qualsevol directiu de la penya.

Així mateix els assistents podreu participar en una rifa, a on es sortejaran peces de roba signades per jugadors actuals del F. C. Barcelona, i un viatge per a dues persones (amb entrada inclosa) per veure el proper F. C. Barcelona – R. Madrid de Lliga, entre molts altres premis.

Serà un gran festa de l’esport, retira el teu tiquet abans de dia 12 i vine a fer Barça !!! T’hi esperam !!!

PB Els Tamarells

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.