Crónica Cadete 1ª Reg.(Gr.B): Escolar 3-2 Campos

Alineacions:

C.E. Escolar: Toni López, Pep Bauçà, Pablo Milán, Manuel Morales, Oliver David Schnapauff, Carlos M Gómez, Carlos Niño, Jorge Pérez, Pep Maria, Enric Martínez, David Carmona.

Substitucions: Toni López per Biel Garau (41’), Pep Maria per Pau Artigues (65’), Oliver David Schnapauff per Lucas Praticis (71’), Pep Bauçà per Roberto Romo (76’), David Carmona per José Francisco Guadix (79’)

C.D. Campos: Wilman A Vega, Bryan M Hurtado, Said Haddouti, Miquel A Rigo, Jaime Carrascosa, Simón Bonet, Miquel Bordoy, José Vanrell, Edison Castro, Tomas Gari, Miquel Vadell.

Gols: 1-0 Jorge Pérez (24’), 1-1 Jaime Carrascosa (57’), 1-2 Miquel A Rigo (60’), 2-2 Enric Martínez (62’), 3-2 Enric Martínez (79’)

Substitucions: Tomas Gari per Manuel L Sapere (24’), Said Haddouti per Andreu Llado (66’)

Arbitratge: Roberto Bonnin Cifre

Targetes: Por el C.E. Escolar: Jorge Pérez Pociño (18’), Carlos M Gómez (80’) y por el C.D. Campos: Jaime Carrascosa (35’), Miquel A Rigo (35’), Edison Castro (68’), Edison Castro (68’) – Expulsió, José Vanrell (78’)

Comentari:

Partit intens i molt disputat el que es va viure el dissabte passat al camp municipal d’Es Figueral. Els locals venien d’encaixar 6 gols fora camp, mentre que el conjunt visitant havia guanyat per 4 gols el seu partit previ. Tot i així, damunt la gespa es va viure una història ben diferent.

La primera part comença bastant igualada, amb ocasions de gol per part d’ambdós conjunts. L’equip visitant una mica més ficat dins el seu camp a causa de les contínues envestides dels verds, però poderosos en el contraatac, donant més d’un ensurt a l’afició local. Cal remarcar la bona actuació de les línies defensives en aquesta primera part. Malgrat els esforços dels dos equips per obrir el marcador, semblava que la pilota no volgués entrar; molt d’atac, però poc encert. No és fins al minut 28 de joc, en una internada per banda dreta de l’equip local, que arriba l’un a zero. El davanter regateja el porter del Campos i cedeix la pilota a Jorge Pérez perquè defineixi a porteria buida i, d’aquesta manera, sumi el primer gol a favor del seu equip. El partit arriba al descans amb aquest resultat.

La segona part comença amb un Campos despert i molt agressiu. Per l’altra banda, l’Escolar surt una mica relaxat a causa del gol de ventatja que havia aconseguit al període anterior. Els visitants cerquen els espais entre línies i les esquenes de la defensa, mentre que els locals aguanten com poden un marcador que es giraria dues vegades al llarg dels quaranta minuts. Finalment, al minut 57, el seu esforç donaria fruit: en un contraatac dels vermells, la pilota supera la línia defensiva i Jaime Carrascosa bat al porter per sobre. Un a un, i més de vint minuts encara per jugar.

L’Escolar, desmoralitzat pel gol que acabava de rebre, no tardaria a encaixar el segon per part d’un motivat equip visitant. Arriba només tres minuts després. Falta per banda dreta en contra de l’equip local. La pilota es centra, error en defensa i Miquel A Rigo, tot sol al segon pal, remata de cap per fer l’un a dos. En només quatre minuts, el Campos havia aconseguit remontar el partit, però l’equip local, lluny de baixar els braços, va seguir lluitant i va reaccionar a temps.

Minut 62 de joc. Córner per banda dreta executat pels locals, i apareixeria Enric Martínez per rematar també de cap, lluny de l’alcanç del porter, i col•locar per segon cop les tables en el marcador. Quedaven vint minuts d’infart. Ocasions escasses, però amb molt perill per part d’ambdós equips, sobretot de l’Escolar. El gol definitiu arribaria als darrers minuts de joc, quan tothom ja creia que el partit acabaria en empat. Falta vora l’àrea defensada pel Campos. Podia arribar el gol de la victòria. Xut per damunt la barrera, el porter l’atura, tot i que no aconsegueix blocar la pilota i, de nou Enric Martínez, molt atent al rebuig, defineix per establir el definitiu tres a dos al marcador.

Al final, l’equip local s’endugué els tres punts d’un partit en el qual ningun dels dos equips va desplegar el seu joc més espectacular, però sí que abundaren el sacrifici, les ocasions i els gols per part d’ambdós equips. Els visitants acabaren jugant amb deu, i potser aquesta fos la raó per la qual la balança es decantés finalment pels locals. Els dos equips es situen ara amb un partit guanyat i un perdut a la classificació.