I Edició Trofeu Rafel Nadal, presentació FC. Inter Manacor

Matias Ramis regresará a los banquillos con el Inter

F.C.Inter Manacor realitza dissabte dia 1 d’octubre a partir de les 16:30, al camp de Sa Torre un torneig per a presentar l’equip

Aquest cap de setmana el F.C.Inter Manacor realitza un triangular al camp de Sa Torre a Manacor, per tal de presentar l’equip a la seva afició abans de l’inici de la nova temporada, que serà el proper dia 9 a Santa Ponsa.

Els equips que participaran al triangular seran el Cardassar “B”, Son Macià i Inter Manacor, aquests disputaran un total de 3 partits d’una durada de 45 minuts, tots contra tots.

Entre partit i partit es realitzaran diversos sortejos, es sortejaran polos oficials de l’equip, un sopar per a dues persones al Bar El Porrón i una camiseta del Getafe C.F del manacorí Tomeu Nadal.

Per a destriar el guanyador dels polos de l’equip, es realitzarà un primer sorteig els guanyadors del qual tindran l’oportunitat de realitzar un xut des de el centre del camp, tots aquells que marquin gol a més de guanyar el polo se’n portaran també un carnet de soci del F.C. Inter Manacor per a la temporada 2011-2012.

El torneig servirà també per a presentar el nou equipatge de l’equip.

De part del Club agrair al nostre gran amic i col·laborador Rafel Nadal Parera, a qui volem dedicar aquest trofeu, com a mostra del gran afecte que sentim cap ell.

Referent a F.C.Inter Manacor

El club compte finalment amb el patrocini de Assessoria Manacor, Yeguada Xisco Muñoz, Bar El Porrón, Makoki’s, SAV, Pintats d’Avui, SEAT, TotalFit, Intro i Es POP.

RD

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.