Crónica 2ª Reg.: Atº Santa Eugenia 2 – 3 Baleares Sin Fronteras

El santa eugenia pierde peor la minima ante el Baleares sin Fronteras

Alineaciones:

Atº Santa Eugenia: Jose L Sendra, Jose Cañellas, Antonio Riera, Juan A Campins, Sebastian Ordinas, Daniel De Lucas, Ramon Grimalt, Gabriel Cardell, Gaspar Villalonga, Bartolome Umbert y Lucas R Godoy.

Sustituciones: Miguel A Marquez por Gabriel Cardell (min.45)

Baleares Sin Fronteras: Ibrahima Sy, Daniel F Chavez, Alejandro O Bagui, Luis Carlos, Sarr Demba, Jose M Velazquez, Jose A Saldaña, Rodrigo S Suarez, Andrey Diaz, Birama Ndiaye y Maximiliano J Curilem.

Sustituciones: Santiago L Bosero por Daniel F Chavez (min.56), Victor M Vives por Andrey Diaz (min.59), Daniel Jubert por Jose A Saldaña (min.75) y Halil Ibrahim por Alejandro O Bagui (min.80)

Goles: 1-0 Ramon Grimalt (min 6), 1-1 Rodrigo S Suarez (min 26), 1-2 Rodrigo S Suarez (min 77), 2-2 Ramon Grimalt (min 78) y 2-3 Halil Ibrahim (min 85)

Árbitro: Pablo Caldenteny Amengual. asistido por Alejandro Jacas Córdoba y Sandra De La Fuente Alia.

Tarjetas: Jose Cañellas (amarilla, min 26), Juan A Campins (amarilla, min 72) y Daniel De Lucas (roja, min 86) para el Atº Santa Eugenia. Luis Carlos (amarilla, min 51), Victor M Vives (amarilla, min 61) y Maximiliano J Curilem (amarilla, min 66) para el Baleares Sin Fronteras.

Comentario:

Partit molt igualat que s’ha decidit a favor de l’equip visitant després d’un gran llançament de falta. Aquest seria un bon resum del partit disputat avui cap vespre en el municipal de Santa Eugènia.

L’equip local s’ha avançat en el marcador després d’un golàs d’en Ramon que debutava aquesta temporada amb l’equip taujà, l’equip visitant empataria després d’una sèrie d’errades en cadena de la defensa local que acabaria en penal, on l’equip visitant no ha perdonat. A la primera part el BSF tendria un parell més d’ocasions però el porter local Pep estaria molt inspirat aturant i rebutjant tot el perill.

A la segona part l’equip taujà realitzava un canvi obligat, ja en Curry va haver d’abandonar el terreny de joc per lesió i va sortir en Mikel al seu lloc. Aquest canvi donaria un poc més de possessió al Santa Eugènia. Els dos equips seguien lluitant al màxim cada pilota, i en una d’aquestes en Tià ha fet una gran jugada per banda, deixant darrere tots els contraris que li sortien i fent una gran passada dins l’àrea el porter visitant no ha pogut blocar la pilota i en Ramon arribant de segona línia ha fet el 2-1. L’alegria duraria poc a l’equip local ja que uns minuts més tard una entrada per banda esquerra ha estat molt ben rematada de cap per un davanter visitant posant l’empat en el marcador, i quan ja pareixia que acabaria en empat, una falta bota en el canto esquerra de l’àrea local la pilota va anar a l’escaire de la porteria, on el porter local no va poder fer res per aturar-la. El Santa Eugènia encara va tenir una darrera ocasió per marcar però el porter visitant va fer una gran aturada.

La nota negativa l’auto expulsió del jugador local Dani, després d’una entrada totalment desproporcionada a un defensa visitant, deixant aquesta setmana a l’equip local fora davanters per anar la pròxima setmana a Algaida.

Molt bona impressió va crear aquest BSF, molts bons jugadors, combinats amb jugadors molt físics, segurament seran un dels equips més difícils de la lliga.

Jesús Gómez Reina para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.