Crónica Preferente: La Union 1 – 1 Campanet

La Unión empata ante el Campanet

Alineaciones:

La Union: Antonio Lliteras, Gabriel Balaguer, Llorenc Salas, Juan M Cazorla, Manuel Bruno, Francisco Frau, Marc Ferrer, Santiago J Valero, Xisco Balaguer, Javier Bosch y Alfredo Olivares.

Sustituciones: Roberto Soteras por Javier Bosch (min.46), Miguel A Bonnin por Llorenc Salas (min.46), Jose M Sanchez por Santiago J Valero (min.46) y Pedro Crespi por Gabriel Balaguer (min.46)

Campanet: Juan Martorell, Biel Capo, Miquel Cladera, Jaume Alemany, Juan Capo, Antoni Capella, Joan Socias, Victor Perez, Leonel A Martinez, Marc A Marce y Rafael Simo.

Sustituciones: Miguel A Bonnin por Joan Socias (min.67), Sebastia Franch por Marc A Marce (min.72), Maties Tugores por Victor Perez (min.82) y Guillem Estrany por Miquel Cladera (min.87)

Goles: 0-1 Leonel A Martinez (min 40) y 1-1 Miguel A Bonnin (min 80)

Árbitro: Javier Benavent Rodríguez. asistido por Pedro José Campuzano Román y Juan José Creus Rodríguez.

Tarjetas: Gabriel Balaguer (amarilla, min 35), Jose M Sanchez (amarilla, min 54), Roberto Soteras (amarilla, min 67) y Juan M Cazorla (amarilla, min 88) para el La Union. Antoni Capella (amarilla, min 25), Marc A Marce (amarilla, min 45) y Jaume Alemany (amarilla, min 70) para el Campanet.

Comentario:

Partit molt i molt intens el jugat ahir en el secar de la real entre la Union i el Campanet, en que l’ empat fou just pel vist en el terreny de joc ara que algunes desicions arbitrals pogueren canviar el desenllaç del parit. El partit comença amb molta força per part de l’ equip local però sense crear gaire perill, aixi com passaren el minuts el Campanet agafa el pes de partit i va tenir unes quantes ocasions per posar-se per davant, destacar un xut que desvia en darrera instancia el porter local i un corner que s’estavella al travesser. L’ equip local tenia ocasions amb uns grans contracops però unes vegades la defensa i altres el porter visitant desbarataren totes les ocasions, i en el minut 40 una gran triangulació de la davantera campanetera deixa a Martínez ma a ma amb el porter i marca amb una gran vaselina, el Campanet no es conforma i dos minuts mes tard treu una falta rapida que es rematada pel mateix Martínez que marca, però aquest es anul.lat molt rigorosament per fora de joc. Aixi s’ arriba al descans primera part de domini campanetera i amb un resultat curt pels mèrits dels dos equips.

La segona part va ser totalment diferent i si en la primera part era el Campanet en la segona S’en anar del partit i tant sols es dedicar a defensar la renta, la Union amb 4 substitucions al descans i amb mes ganes que qualitat tengué nombros ocasions per marcar un xut al travesser de Bonnín, un xut de dins l’ àrea petita que es marxa fora per poc, o una gran volea del mateix Bonnín que el porter intercepte amb una gran parada, i en el minut 79 després d’una falta en un mal refús del porter, Bonnín es el mes viu anant-se del seu marcador i converteix l’ empat a un, continua el domini local Peró el Campanet va renéixer i va tenir dues bones ocasions un ma a ma que Rafel Simo s’ entretén i li prenen la pilota en l’ultim sus-pir quant ja es cantava gol i just després una errada del porter local que no acaba en gol per miracle, al final una part per cada equip un punt per cada equip.

cvc esport per Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.