Santanyí: Linares, Raul, Wash, Sancosmed, Nico, Lucho, Cristian, Nando, Kiko, Nacho, Simon.

Substitucions: Miguel Angel per Nacho min.66, Barceló per Simón min.80, Miquel Coll per Kiko min.85

Alaior: Jesus, Jaume, Tomé, Migue, Villa, Joel, Andreu, Marc Flecha, José Enrich, Victor, Eliot.

Substitucions: Juli per Villa min.60, Emi per Andreu min.60, Sergi per Eliot min.75

Gols: 1-0 Kiko min.20, 1-1 Juli min. 90

Arbitre: Gabriel Flaquer Rey. Dolent a més no poder, en part per culpa de la mala asistència dels seus líniers. Va treure groga dues vegades i vermella a Sancosmed pel Santanyí, i groga a Mique i Emi per l’Alaior

Comentari:

Hem tengut més sort que el Poblense, a on no es varen presentar, i després d’esperar una hora, a la fi, l’Alaior ha fet acte de presència al Municipal de Santanyí. Des de aquí, denunciar que és una autèntica vergonya, el que arriba a fer l’equip menorquí, per estalviar-se el dinar dels seus jugadors.

Pel que fa a la primera part, el Santanyí va ser el clar dominant, jugades perilloses sobre tot per la banda de Simó, que va fer un partit extraordinari, i Nando, que va dur de bolit a tota la defensa menorquina. Al minut 20, una jugada entre aquests dos jugadors, amb rematada de Kiko, va fer pujar l’1 a 0 al marcador, al 26, un fort xut de Nacho va sortir fregant el travesser. Els visitants només feien mencions d’acostar-se a l’àrea santanyinera, però les poques ocasions que disposaren, Linares les aturà totes.

Però després del descans, comença la segona part, assignatura pendent pel Santanyí aquesta temporada, sobre tot cap al final, on s’han perdut ja uns quans punts en el que va de lliga. Pilotes perdudes al mig del camp, que aprofitaren els visitants per començar a intimidar la porteria de Linares, i que acabaren amb un penal rigurós, amb expulsió inclosa de Sancosmed, que es va encarregar de transformar Juli, per pujar l’empat al marcador.

A destacar, el debut a tercera divisió de Miquel Coll, que amb setze anys i dos mesos, és el jugador més jove de la categoria.