Penya Barcelonista Els Tamarells; subcampions en el Torneig de Sant Nicolau

Penya "Els Tamarells"
El divendres passat, en el marc de les festes patronals de Sant Nicolau de Tolentí, va tenir lloc a Cas Concos un torneig triangular de futbol-7 entre l’equip local, la S.E. Cas Concos, el Son Macià i el nostre equip de la P.B. Els Tamarells. En el primer partit el Cas Concos i el la P.B. Els Tamarells empataren 1-1, marcant Miquel Ivan Ferriol el gol blaugrana. En el segon encontre es repetia el mateix resultat entre els barcelonistes i el Son Macià, anotant Toni Sureda per la P. B. Els Tamarells. En el darrer partit el Cas Concos s’imposava per 2-1 al Son Macià, adjudicant-se el torneig.

L’equip dirigit per Miquel Barceló, que aconseguia el segon lloc, va jugar al Xisco “Aleix” Barceló, Santi Monserrat, Joan Jaume Alou, Pere Joan Barceló, Cosme Ballester, Miquel Servera, Mateu Obrador, José M. González “Petty”, Miquel Rigo, Miquel Iván Ferriol, Miquel Bennàsar, Jaume R. Tous, Joan Pere Obrador, Marc Lladonet, Jaume Artigues, Antoni Adrover, Toni Sureda i Guillem Monserrat.

Una vegada acabats els partits la Batlessa de Cas Concos Margalida Bergas i el Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Felanitx Pedro Acosta entregaren el trofeus als capitans de cada equip. Miquel Bennàsar, que penjava les botes en aquest torneig, i Santi Monserrat el recolliren per la P. B. Els Tamarells. La vetllada es va cloure amb un torrada organitzada per la S. E. Cas Concos.

Penya «Els Tamarells»


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.