Crónica 3ª Div.: Campos 3-0 Mercadal

Victoria contundente del Campos ante el Mercadal

Alineaciones:

Campos: Sebastia, Santa Eufemia, Cano(Dani Rado), Gari, Sánchez Palmer(Pascual Tovar), Nadal, Vidal, Lirola, Aguirre, Nigorra, Riera(Vidal Pons).

Mercadal: Cristian, Gaimundi(Pons), Galmés, Melia, Lacueva, Rodríguez, Carreras(Camps), Fedelich, Pulido(Anglada), Mas, Capo.

Goles: 1-0 Nigorra, min. 5, 2-0 Vidal min. 52, 3-0 Dani Rado min. 76.

Árbitro: Antoni Valverde Martínez.

Tarjetas: por el Campos amarillas a Cano, Lirola y Vidal y por el Mercadal a Gaimundi y Lacueva.

Comentario:

GRAN PARTIT EN EL MUNICIPAL DE CAMPOS

L’equip local ha assolit una victòria clara davant l’equip menorquí.

Molt bon partit el disputat avui pel Campos desplegant a moments, un gran joc. El partit s’ha posat de cara ja que en el minut 5, Guillem Nigorra ha rematat de cap un treta de córner d’en Lirola aconseguint el primer gol del partit.

El Campos ha seguit dominant el partit i ha tengut ocasions per a marcar el segon gol en aquesta primera part, fet que no ha succeït. El Mercadal s’ha estirat intentant tenir alguna ocasió, però només ha gaudit d’un remate de cap que no ha anat entre els tres pals.

La segona part ha seguit de la mateixa manera, amb un clar domini del Campos, que ha vist materialitzat amb un gran gol, per part del capità en el dia d’avui, Toni Vidal, que ha empalmat un gran xut des de fora de l`àrea i prop de la línia de fores i que ha sorprès al porter visitant.

Després, l’entrenador local ha donat sortida a Jaume Vidal i Dani Rado, i una combinació entre els dos, ha donat lloc al tercer gol, marcat per Dani Rado després d’una gran assistència de Jaume Vidal.

En definitiva, gran partit de l’equip campaner on l’afició local ha gaudit molt i han afegit tres punts més al casiller campaner.

La propera sortida del Campos serà diumenge que ve a Llucmajor, per disputar un nou derbi contra l’Espanya.

RD


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.