Calendari solidari amb els jugadors i nins amb Sindrome de Down de la Fundaciò Reial Mallorca

.

Els informem que demà a les 12 h al Iberostar Estadi quasi tota la plantilla del Rcd Mallorca participarà en la sessió de fotos que es faran per crear el calendari solidari que la Fundació Reial Mallorca realitzarà per aquest Nadal juntament amb l’entitat Down i més, dirigida a millorar la qualitat de vida de menors amb Sindrome de Down.

A la sessió de fotos participaran molts de nins d’aquesta entitat amb la finalitat de sensibilitzar a la població en general de les necessitats especifiques que te aquest col•lectiu així com de les dificultats que tenen molt d’ells per assolir els tractaments individuals i específics que milloren la seva qualitat de vida.

Jugadors com Nsue, Pereira, Calatayud, Chico Flores, Aki, Cendrós, Nunes entre d’altes a més del l’entrenador de l’equip vermellenc, Laudrup, s’han volgut sumar a aquesta iniciativa solidària.

Fundaciò Reial Mallorca

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.