Crónica 3ª Div.: Santanyi 1 – 1 Campos

Trio arbitral

Alineacions:

Santanyí: Linares, Tomeu, Raúl, Nico, Sancosmed, Lucho, Barceló, Nando, Kiko, Nacho, Simón.

Substitucions: Mario per Barceló (min.45) Jordi per Kiko (min.70)

Campos: Toni Mas, Toni Roig, Cano, Alex, José, Lirola, Toni Vidal, Nigorra, Marcos, Matías, Joan Andreu.

Substitucions: Servera per Marcos (min.53) Gatet per Joan Andreu (min.65) Toni Nadal per Nigorra (min.85)

Arbitre: Antonio Reus Vidal. Bé en línies generals, encara que en la segona part podria haver castigat una mica més la duresa del Campos.

Targetes: Va treure grogues a Tomeu i a Nando del Santanyí, i a Cano i a Nigorra del Campos.

Gols: 0 -1 Lirola (min.17) 1-1 Nando (min.48)

Segon partit del Santanyí aquesta temporada al Poliesportiu de Llucmajor, aquesta vegada com a local (el Municipal de Santanyí està en obres) davant d’un Campos força breguer.

El Campos va sortir molt ben organitzat a la primera meitat, en part gràcies al gol de Lirola al minut 17. El Santanyí, que al principi no va estar massa fi, es feia amb el partit a mesura que anaven passant els minuts, però al desaprofitar dues o tres clares ocasions de gol, es va arribar al descans amb l’avantatge de l’equip visitant.

La segona part, va ser des del principi del Santanyí, que va millorar en joc i es va llançar a l’atac de l’àrea campanera. Als tres minuts, Nando va transformar de manera magistral un llançament de falta directa, que va acabar al fons de la porteria de Toni Mas. Un autèntic golàs.

A partir d’aquí, el Santanyí va jugar millor que el Campos, que va haver de recórrer al joc dur per aturar el seu rival.

Dues ocasions de Nando, una desviada pel porter, i una altra que va pegar a l’esquadra, van fer que l’empat tingués mal gust de boca per a un Santanyí que va merèixer clarament la victòria.

J. Viudès per Fútbol Balear.

Fotos Pepsila para Fútbol Balear



Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.