Crónica 3ª Div.: Campos 2 – 0 Ferreries

Jugada del partido

Alineacions:

CE Campos: Toni Mas, Toni Roig, Jose, Álex, Cano, Lirola, Nigorra, Matías, Toni Vidal, Marcos i Joan Andreu. Canvis: Servera per Marcos en el min. 65; Gatet per Joan Andreu en el i Colau per Nigorra en el min. 87.

CE Ferreries: Mingo, Pons, Taltavull, Rodríguez, Bosch, Marques, Seguí, Omar, Tiago, Tortolero i López.Canvis: Caballo per Bosch en el min. 66; Contreras per Omar en el min. 70 i López per Tortolero en el min. 80

Gols: 1 a 0, min. 32, gol marcat per Nigorra; i 2 a 0, min. 82 marcat per Servera.

Targetes: grogues a Lirola en el min. 52 i Toni Vidal, en el min. 74 pel Campos; grogues a Seguí en el min.59,a Mingo en el min. 82, a Pons en el min. 90 i dues grogues i per tant vermella, a Taltavull.

l’àrbitre Bardaji Martín, Actuació correcta.

Comentari:

Primer partit de la temporada 2011/12 en el Municipal de Campos que ha acabat en victòria local.

Primers tres punts de l’equip campaner davant un Ferreries que no ho ha posat gens fàcil i que ha obligat al Campos a fer una gran despesa física.

Partit molt travat ja que l’equip visitant ha aturat el joc contínuament i no ha permès donar continuïtat al joc de l’equip local.

Els gols han arribat un a cada part, tenint l’honor de marcar el primer gol de la temporada un dels nous fitxatges, en Guillem Nigorra, aprofitant una pilota retrassada per part d’en Matías i el segon, ha arribat a les darreries del partit en una combinació de l’equip campaner que ha acabat en Servera enviant la pilota al fons de la xarxa.

Destacar que a l’onze final hi havia la presència de sis jugadors campaners, confirmant la filosofia del Club de donar oportunitats a la gent formada a casa.

Per tant i ja per acabar, primer partit, primera victòria i primers tres punts.

El proper partit serà a Santanyí en el primer derbi.

Fotos O. Riera para Fútbol Balear


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.