La P.B. Els Tamarells vence en el Trofeu Mare de Deu a Campos

La PB Els Tamarells ganadora del Torneig Mare de Deu d´Agost a Campos

Després de vèncer en el Torneig Sant Jaume a Santanyí, el passat cap de setmana la nostra penya va disputar el Torneig Mare de Deu d’Agost a Campos. En la modalitat de quadrangular de futbol-8, hi participaren la Penya Mallorquinista de Campos, la Penya Madridista de Campos, els veterans del C.E. Campos, i l’equip representatiu de la nostra entitat, format per socis de la localitat.

En les semifinals, la P.B. Els Tamarells es va imposar per 5-2 a la Penya Mallorquinista, amb gols de Jaume Viidal (2), Andreu Mas, Pere Cayuela i Sebastià Ginard, marcant els gols vermellencs Lluís Bonillo. En l’altre semifinal, els veterans del Campos derrotaren a la Penya Madridista per 3-1, amb gols de Tomeu Obrador, Toni Barceló i Pep Vanrell, anotant pels blancs Xisco Alejo.

La final la disputaren els veterans del C. E. Campos i la P.B. Els Tamarells, amb resultat de 1-1.

El vice-president de la penya, i regidor d’Esports de la localitat, Jaume Vidal, avançava als barcelonistes, mentre el gol de l’empat curiosament el marcava l’actual Batle de Campos Sebastià Sagreras. El campió es va haver de decidir en els llançament de pena màxima, i allà va sorgir la figura del porter blaugrana Diego Amor, que en les seves intervencions ja havia mantingut viu al seu equip, El quart llançament fou aturat per l’heroi Diego Amor, i així la Penya Barcelonista Els Tamarells conqueria el Trofeu Mare de Deu d’Agost.

La pròxima cita esportiva serà aquest dimarts dia 23 a les 17 h. en el camp Es Torrentó de Felanitx, amb la III Diada Interpenyes, amb la participació de la Penya San Mamés de Felanitx, la Peña Colchonera de Mallorca, la Penya Mallorquinista “Cercle Recreatiu”, la Penya Madridista Fusion Café i la Penya Barcelonista Els Tamarells.

Els socis interessats en participar en la Diada podeu enviar un mail a pbelstamarells@gmail.com i ens posarem en contacte amb vosaltres. Teniu de temps fins el dilluns dia 22 a les 12 h. Si les peticions superen les indumentàries que disposem, triarem els socis per ordre cronològic d’inscripció.

Penya Barcelonista Els Tamarells


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.