UD. ALARO: Bisquerra, Dani Torres, Marqués, Gaspar, Toni Capó, Llorenç Simonet, Noguera, Said, Muntaner, Pol i Miquel Simonet.

També varen jugar Dols, Reina, Alberto, Toni Amengual, Calderón, Verdejo, Pedro Cladera, Biel Pieras i Manel.

CD. BINISSALEM: Monse, Plata, Matías, Forteza, Juanmi, Jonatan, Toni Salas, Bisquerra, Javi Fernández, Ramón i Riera.

També varen jugar, Ricardo, Oscar, Miquel López, Velasco, Cabot, Morgado, Adrian, Gabriel, Oliver i Gaspar Simonet.

ARBIT: Lobón García, ajudat per Moll Alabarces i Forteza Guerra.

GOLS: 0 – 1 min. 9 Bisquerra amb es cap, 0 – 2 min. 16 Plata aprofita es rexaç de Bisquerra després d´aturar un llançament de penal del mateix Plata, 1 – 2 min. 17 Pol de penal, 2 – 2 min. 34 Pol de falta directa, 2 – 3 min. 78 Miquel López aprofita un rexaç del porter local Reina per marcar de cap.

COMENTARI:

Partit típic de pretemporada on els dos entrenadors Tomeu Fullana i Tomeu Pons han volgut veure amb acció a tots els components de les seves respectives plantilles, i han donat més o menys minuts a tots els jugadors vestits per aquest partit.

L´equip de superior categoría es va posar per davant prest a nes marcador, després d´aprofitar en Bisquerra una indecisió de sa defensa local i amb un bon remat de cap va batre a nes seu «tocayo» Bisquerra, a pesar que l´Alaró ja havía arribat anteriorment tres vegades a sa portería de Monse, i en canvi el Binissalem era sa primera vegada que tocava s´àrea alaronera. Després va seguir pijant l´accelerador i per mitjà d´un penal clar per mans de Marqués, a pesar que aquest va reclamar haver sofert primer una falta no assenyalada per s´arbit es va posar amb el 0-2 a nes marcador i pareixia que es partit podía acabar amb goletjada. Però l´equip local va saber recuperar-se de seguida i amb una bona jugada de Miquel Simonet per s´extrem esquerre de s´atac alaroner va aconseguir entrar dins s´àrea rival i va esser tomat per un defensa, assenyalant la pena màxima l´àrbit i transformat per Joan Pol. A partir d´aquí l´Alaró es va espabitlar i prova d´aixó que a nes 34 minuts de joc i una altre vegada a pilota aturada, com els tres gols anteriors, en Joan Pol amb es llançament d´una falta directa va aconseguir s´empat a nes marcador.

Sa segona part va començar amb dos equips casi completament diferents, ja que els dos entrenadors varen fer moltíssims canvis i aquí sí que el Binissalem va demostrar esser s´equip de superior categoría i va dominar molt més es joc d´aquets 45 segons minuts i una altre vegada a balon aturat i després de que Reina refussas un cop de cap de sa devantera visitant, en Miquel López va aconseguir rematar de cap sa pilota a sa xarxa local, marcant així es definitiu 2-3.

Ressanyar com a anécdota que a n´aquest partit es varen enfrentar els tres germans Simonet, que si no m´equivoc era sa primera vegada que aixó ocurria.