Joaquim Maria Puyal enamora a Portocolom davant més de 400 persones

Joaquim Maria Puyal enamora a Portocolom en un acte organitzat per la P.B. Els Tamarells i l'Obra Cultural Balear

La veu del Barça en la ràdio en català te un nom, el de Joaquim Maria Puyal, aquesta setmana va estar a Portocolom en un acte organitzat per la Penya Barcelonista Els Tamarells i l’Obra Cultural Balear, i la col.laboració de la Penya Barcelonista de Porreres i l’Ajuntament de Felanitx. L’acte estava centrat en la presentació del seu darrer llibre «Aicnàlumba», un treball que tracta els canvis que han sofert els mitjans de comunicació.

El perfil del protagonista fou introduït per Tomeu Martí, escriptor i coordinador de l’Obra Cultural, per donar pas a Joaquim Maria Puyal, el qual va fer referència a la seva obra i a las transmissions dels partits del Barça en català. Es mostraren imatges del millors gols narrats per Puyal, fent esclatar en aplaudiments a les més de 400 persones que es donaren cita en el Mollet d’en Pereió a Portocolom.

L’acte es va tancar amb l’entrega d’uns records per part de la P. B. de Porreres i la P.B. Els Tamarells, i de la distinció «31 de desembre» per part de l’Obra Cultural Balear. La signatures dels llibres i les fotografies amb el carismàtic comunicador feren d’aquest acte inoblidable per a tots els assistents.

S. Oliver para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.