Presentat el VII Torneig de Sant Roc

La batlessa de s'Alqueria Blanca, Mª del Pilar Mas i el president del CE Alqueria, Pere Rigo, en el moment de presentar el VII Torneig de Futbol de Sant Roc.

El Manacor, de 2ª Divisió B, el Santanyí i el Felanitx de 3ª Divisió, a més de l’Alqueria, de 1ª Regional, equip amfitrió, seran els participants en el VII Torneig de Futbol Sant Roc’11, que ha estat presentat aquest dimarts i tendrà com a escenari el camp de Sa Teulera de s’Alqueria Blanca, entre els dies 13 i 15 d’agost.

Manacor i Alqueria disputaran la primera semifinal el dissabte 13 d’agost a les 18 hores, mentre que el Santanyí i el Felanitx jugaran l’altra semifinal el diumenge 14 d’agost també a partir de les 18 hores.

La jornada de cloenda tendrà lloc el dilluns, 15 d’agost, amb la disputa del partit pel tercer i quart lloc a les 16:45 hores entre els equips perdedors els dies anteriors, i a partir de les 19:45 la final entre els dos equips guanyadors de les dues semifinals, de la qual sortirà el guanyador d’aquesta setena edició del torneig. Manacor, Ferriolense, Santanyí, aquest per tres vegades, a part del Atl. Balears, campió el 2010, han alçat fins el dia d’avui el trofeu del Torneig de Sant Roc.

RJ per a Futbolbalear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.