Assemblea anual de socis de la P.B. Els Tamarells

Penya Els Tamarells

Amb l’assistència d’un nombrós grup de socis va tenir lloc aquesta setmana en la Casa de Cultura de Felanitx, i amb assistència del regidor d’esports de l’Ajuntament de Campos Jaume Vidal, l’assemblea anual de la Penya Barcelonista Els Tamarells. Mentre els presents anaven visionant imatges de les 45 activitats duites a terme per l’entitat durant la temporada, es va informar de cadascuna d’elles, les quals s’han reflectides en més de 200 insercions en distints mitjans de comunicació. La penya tanca la temporada amb 687 socis, dels quals 156 han viatjat per veure el Barça en partits de Lliga, Champions i Copa del Rei, gràcies als sortejos que promou la penya, en els que els afortunats tenen el viatge i l’entrada de franc.

Tot seguit, el tresorer Lluis Vaquer va donar a conèixer el balanç econòmic de la temporada, amb uns ingressos de 30.574 euros i unes despeses de 29.858, resultant un superàvit de 716 euros.

En el tercer punt, es va fer una ressenya del patrimoni de l’entitat destacant, a banda de diferent material, que la penya disposa de deu seients en el Camp Nou, el que li confereix una valor molt important.

A continuació es varen detallar les activitats projectades per la temporada 2011-2012, entre les que destaquen la col·laboració en la presentació del llibre del periodista Joaquim Maria Puyal (dia 2 d’agost a Portocolom), la festa del novè aniversari, prevista pel mes d’octubre, i els actes del X aniversari de l’entitat, que es celebraran durant el 2012, entre d’altres esdeveniments com tornejos esportius, actes culturals o activitats de caire social.

En el cinquè punt es va aprovar per unanimitat el pressupost per a la temporada 2011-2012 que puja a 33.815 euros.

Després es va donar a conèixer la nova estructura de la junta directiva, que incorpora a quatre membres: Llorenç Pons Quetglas (àrea econòmica), Biel Nigorra Vich (àrea social), Miquel Barceló (àrea esportiva) i Damià Nicolau Rigo (àrea d’events).

Per acabar va tenir lloc el sorteig, entre els socis presents, d’un viatge i entrada per a dues persones per a presenciar el Trofeu Joan Gamper el proper dia 22 d’agost. El guanyador fou Miquel Barceló Alou, mentre sortiren com a suplents Antoni Riera Ginard i Marc Lladonet Salom.

La foto de família de la nova junta directiva i dels socis assistents posà punt i final a l’acte.

Sebastià Oliver per Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.