Incorporacions al CE. Santanyi

Nuevas incorporaciones del Santanyi

El Santanyí ha fitxat els jugadors Oscar Torres (Sta. Catalina At), Raúl Fernández (Siete Villas – Cantàbria), Tomeu Estelrich (FB Santanyí), Adrián González (Santanyí juvenil) i Jaume Martínez (Santanyí juvenil).

Els cinc coneixen bé el club ja que tots ells han jugat amb el Santanyí en diferents ocasions. Per Oscar Torres aquesta serà la cinquena temporada que lluirà la samarreta del Santanyí. Ha format part de la plantilla del Santanyí les temporades 2003/2004, 2007/2008, 2008/2009 i 2009/2010. Ha disputat amb el Santanyí les tres lliguetes d’ascens a 2a divisió B que ha disputat el club. Un jugador veterà amb una trempança envejable.

En Raúl va jugar amb el Santanyí les temporades 2008/2009 i 2009/2010, disputant la lligueta d’ascens a 2a B la temporada 2008/2009. La temporada 2010/2011 es va desplaçar a Cantàbria per estudiar i allà va fitxar amb el Siete Villas de 3a divisió on va ser un jugador titular indiscutible, participant en 33 partits de lliga i a tots els de la lligueta d’ascens a 2a B. De seguida que el Santanyí va saber que tornava a Mallorca el Santanyí es va posar en contacte amb ell per recuperar-lo.

En Tomeu Estelrich és un jugador de la casa de tota la vida. Es va formar al Santanyí jugant-hi tota la seva etapa de futbol base fins a cadet. El seu primer any de juvenil va fitxar pel Mallorca de divisió d’honor i els dos següents va jugar amb el Sant Francesc, també de divisió d’honor. Acabada l’etapa de juvenil, va tornar al Santanyí per incorporarse a l’equip de 3a on ha jugat totes les seves temporades d’aficionat excepte la passada, que va jugar amb l’equip de regional FB Santanyí.

Pel que fa a n’Adrián i en Martínez, són dues joves promeses també formats a les categories de futbol base del Santanyí i que ara que han acabat la seva etapa de juvenils s’incorporen al primer equip. Les seves demarcacions són porter i defensa respectivament. Estan molt il·lusionats en viure aquesta nova experiència i en aprendre tot allò que els brindarà el fet d’estar en un equip de 3a divisió. En Jaume Martínez ja va debutar amb el primer equip la temporada passada quan encara era juvenil, intervenint en tres partits. N’Adriàn també va anar convocat en una ocasió.

AMS per futbolbalear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.