El Santanyí renueva a Picó, Simón, Nando y Nicolau

El Santanyí, confecciona su plantilla para la temporada que viene

El Santanyí ha renovat quatre dels seus homes importants. En Picó i en Simón ja veterans a la casa, el migcampista Nando i el defensa Nico que aquest any han fet una excel·lent temporada amb el club.

Aquestes són les xifres de la temporada 2010-2011 d’aquests jugadors:

En Picó ha participat en 31 partits, jugant un total de 2.609 minuts i ha fet un gol. En Simón ha participat en 30 partits, jugant 2.343 minuts i ha fet 5 gols. En Nando ha participat en 35 partits, jugant 2.694 minuts i ha fet un espectacular gol dins el camp del Poblense. En 34 partits, en Nico ha jugat un total de 3.054 minuts és el jugador del Santanyí que ha jugat més minuts la temporada 2010-2011. A més també ha fet dos gols.

Baixes

Són baixes confirmades el davanter Nico, en Llull i en Nevado. A tots ells els desitjam molta sort als clubs que vagin. El Santanyí continua treballant en les renovacions dels seus jugadors i segueixen els contactes amb altres per suplir les baixes i aportar un nou aire al vestidor.

Aina Sunyer per Fútbol Balear


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.