Campionat d’Espanya de Futbol Platja a Roses

Campionat d'Espanya de Futbol Platja a Roses

La platja de Roses serà l’escenari on, aquest estiu, es podrà gaudir del millor futbol platja. Les millors seleccions autonòmiques d’Espanya disputaran el Campionat de seleccions autonòmiques a la Costa Brava l’1, el 2 i el 3 de juliol.

El Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de Futbol Platja va néixer l’any 2009, fruit de l’oficialitat per part de la Real Federación Española de Fútbol del que abans era el Circuit Nacional de Futbol Platja.

Enguany, Catalunya ha estat escollida com a seu per acollir el Campionat i, la Platja de la Perola (Roses) és l’escenari on, els dies 1, 2 i 3 de juliol es disputarà la tercera edició del Campionat de seleccions masculines i la segona edició pel què fa a les seleccions femenines.

La Federació Catalana de Futbol serà l’encarregada d’organitzar aquest esdeveniment, i, per tant,atorgarà el premi de Campió d’Espanya a la millor selecció de futbol platja.

Tots els partit es jugaran a la Platja de La Perola (Roses), amb la participació de les següents seleccions masculines: Andalusia, La Rioja, Galícia, València, Castella La Manxa, Múrcia, Melilla, Balears, Canàries i Catalunya, i les següents seleccions femenines: Galícia, Múrcia, Melilla, Balears i Catalunya.

futbolgirona.com

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.