Finales de Mallorca alevín 1ª regional en Porto Cristo

El San Francisco uno de los semifinalistas

La FFIB ha confirmat, que Porto Cristo serà la seu de la darrera final de Mallorca d’Aleví 1a Regional que es disputi, ja que la propera temporada aquesta categoria es reestructura i només es jugarà a fútbol 7.

El equips classificats per aquest campionat són el Manacor, el Poblense, el Patronato i el San Francisco, els encreuaments seran els detallats més avall i es preveu que siguin molt igualats i disputats i es pugui veure molt bon futbol, ja que aquests 4 equips lliutaren pel títol de lliga dels seus respectius grups i fins a la darrera jornada no es coneguren els dos noms dels campions.

Les semifinals seran les següents:

SAN FRANCISCO (campió grup A) – POBLENSE (2n grup B) a les 10’30 hores de dissabte 11 de juny

MANACOR (campió grup B) – PATRONATO (2n grup A) a les 12’00 hores de dissabte 11 de juny.

La final, entre els guanyadors de la jornada de dissabte, es jugarà diumenge 12 de juny a les 11’00 hores.

Esperem i desitgem que es vegui bon futbol i que s’acostin molts aficionats i curiosos al camp per a presneciar la darrera final de Mallorca d’aquesta categoria que desapareix a partir de la propera temporada i que, repetim, es jugarà a Porto Cristo els propers dissabte 11 i diumenge 12 de juny al matí.

Porto Cristo

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.