El CD Constancia continua amb el seu cruel acarnissament amb el CF Pobla de Mafumet

El CD Constancia continua amb el seu cruel acarnissament amb el CF Pobla de Mafumet.

El CD Constancia continua amb el seu cruel acarnissament amb el CF Pobla de Mafumet. Aquesta vegada el conjunt balear ha sol·licitat a la RFEF una indemnització econòmica corresponent pel fet de no haver-se disputat el partit de tornada del playoff d’ascens entre ambdós equips. El Comitè d’Apelació ha admès a tràmit la denúncia, i segons estableix l’article 76.1 del codi disciplinari, aquesta quantitat es calcula basant-se en el promig de les recaptacions anàlogues de les dues anteriors temporades.

El president del CF Pobla de Mafumet s’ha pres aquesta nova denúncia amb irona ‘això és surrealista, i s’està creant una rivalitat entre els dos equips molt negativa, que Déu vulgui que no ens tornem a trobar mai més en cap competició’. El màxim responsable del club poblenc espera que ‘potser ara ens tornen a enviar un escrit demanant-nos disculpes per haver posat aquesta nova denúncia, però ens diran que ho havien de fer’. Per acabar, Josep Mir, amb el suport de la seva junta directiva ha assegurat ‘en aquesta vida cal tenir categoria, i el CF Constància encara ha de buscar al diccionari el significat d’aquesta paraula’.

Per últim, el CF Pobla de Mafumet desitja la millor de les sorts al CF Reus Deportiu i a la Muntanyesa en els duels de segona ronda del playoff d’ascens a 2ª B d’aquest cap de setmana.

Helder Moya Jardim

Resp. Comunicació CF Pobla de Mafumet

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.