La Pobla presenta el recurs de reposició.

La Pobla presenta el recurs de reposició.

El CF Pobla de Mafumet ha enviat aquest dimarts l’escrit d’alegacions al Comitè de Disciplina Esportiva, organisme adscrit al Consell Superior d’Esports sobre la pèrdua de la eliminatòria de playoff d’ascens entre Pobla i Constància. L’escrit de reposició l’han redactat conjuntament l’advocat del Gimnàstic de Tarragona Jordi Lloret, i el de La Pobla Xavier Forcadell. L’entitat presidida per Josep Mir pensa esgotar totes les vies i no descarta acudir a la justícia ordinària.

D’altra banda, el filial del Gimnàstic vol reprovar públicament el comportament del Constància el passat diumenge. El conjunt balear va tancar les portes del camp just a l’arribada de l’autobús que transportava l’expedició poblenca. A més de penjar la resolució de la RFEF penjada a la porta d’accés a les instal·lacions amb cinta adhesiva, es van dedicar a prendre imatges des de l’interior de l’estadi «nosaltres vam anar a jugar a futbol, no a barallar-nos amb ningú, no som uns vàndals. Estic trist amb tot el que ha passat, l’actuació del diumenge del Constància és indigna» afirma el tècnic Kiko Ramírez. El comportament del conjunt d’Inca dista molt del que va tenir el filial grana fa una setmana, quan els van cedir les instal•lacions per entrenar-se i visitar el Nou Estadi.

Per acabar el CF Pobla de Mafumet vol felicitar públicament al Llagostera per ser nou equip de 2ª B, i també al CF Reus Deportiu i a la Muntanyesa per haver accedit a la segona ronda del playoff d’ascens a 2ª B. Enhorabona.

Helder Moya Jardim

Resp. Comunicació CF Pobla de Mafumet

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.