Comunicat del Nàstic i la Pobla de Mafumet

Comunicado del Nastic de Tarragona

El filial del Nàstic, la Pobla de Mafumet, viatjarà demà cap a les illes per tal de seguir amb normalitat l’eliminatòria del play-off d’ascens a la Segona Divisió B. La decisió s’ha pres aquest vespre després de valorar el seguit d’esdeveniments que s’han donat a partir de les 13.37h, quan un fax ha arribat a les oficines del CF Pobla de Mafumet, procedent de la Real Federación Española de Futbol, on s’informava de l’eliminació de l’equip per culpa d’una alineació indeguda del jugador Alberto Benito, de qui es diu que hi ha hagut un error en el procés de tramitació de llicència (a principi de temporada). I qui, per cert ha jugat des de l’inici de campanya.

Els fets:

Dimarts: La Pobla rep un fax per part de la RFEF, on s’explica la reclamació feta pel CE Constancia. En aquesta es denuncia l’alineació indeguda del jugador.

Dimecres: La Pobla, conjuntament amb la delegació de la FCF a Tarragona, responen a l’informe, explicant el procés de tramitació de fitxes, que en tot moment havia tingut la supervisió de la delegació a Catalunya de la RFEF.

13.37h La Pobla rep un fax procedent de la RFEF on s’informa de la resolució del jutge de competició, en la qual decreta l’eliminació de l’equip per l’existència d’alineació indeguda. Deixant un marge de dues hores i vint-i-tres minuts per a respondre, és a dir fins les 16h.

15.52h La Pobla, conjuntament amb el Gimnàstic de Tarragona, presenta el recurs pertinent on s’al·lega que en el procés de tramitació de llicències s’han seguit les instruccions arribades i concretes de la Federació Catalana de futbol. Atenent, a més, que els següents jugadors es troben en la mateixa situació que Alberto Benito: Fran Carbia; Sergio Juste i Aitor Casas.

17.48h La RFEF informa, a través del comitè d’apel·lació, que queda desestimat el recurs. Enviant qualsevol nova apel·lació directament al Comité Español de Disciplina Deportiva (CSD).

18.50h El Gimnàstic i la Pobla, després d’esgotar les opcions anteriors, decideixen tramitar l’informe al Consejo Superior de Deportes. Els clubs demanen la suspensió cautelar de la sentència i demanen jugar el partit amb normalitat, deixant per quan finalitzi el mateix la decisió final sobre el cas d’alineació indeguda.

El Nàstic i la Pobla resten a l’espera de resposta per part del Consejo Superior de Deportes.

Nastic de Tarragona

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.