Crónica Benjamines F-8 Pueblos (Gr. C): Sollerense 2 – 1 Son Ferrer

El sollerense celebrando un gol
Alineaciones:

Sollerense: Raul Aguilar, Sergi Morell, Javier Padilla, Miquel Manrique, Jose D Vidal, Carlos Vazquez, Tomas A Bravo y Pedro M Peñas.

También jugaron: Juan Amengual, Benet Busquets, Alfons Ruiz y Sami Boudih

Son Ferrer: Alvaro Palomino, Manuel De Luis, Ivan Muñoz, Sergio Perez, Angel Bonnin, Nikolay Nikolaev, Alvaro Conde y Pedro Muñoz.

También jugaron: Manuel Vazquez y Andreas Frydelund

Goles: 1-0 Javier Padilla (min 1), 2-0 Raul Aguilar (min 24) y 2-1 Ivan Muñoz (min 47)

Árbitro: Antoni Valverde Martínez.

Comentario:

Partit disputat la tarda del dimecres al camp den Mayol on els sollerics han aconseguit la victòria enfront a un molt fort Son Ferrer. Ambos equips han demosrat la seva força i el seu bon joc, malgrat els verdiblancs aquesta vegada han guanyat la batalla.

El partit no podia començar de millor manera pels locals que nomes han necessitat un minut perquè Javi afiqués tot un golàs. La primera part ha continuat amb un joc molt intens però sense gols al marcador. La segona part el Sollerense ha dominat més el partit, després d’unes quantes ocasions de gols fallides, Raúl ha aconseguit possar el 2-0 al marcador gràcies a una falta perillossa.

Ja al trecer quart del partit els del Son Ferrer han sortit més animats al terreny de joc i així s’ha pogut veure un partidàs amb moltes ocasions de gol per els dos equips i amb els dos porters, que no han deixat sense cap canvi el marcador de l’encontre. La quarta part ha continuat amb la mateixa dinàmica de joc que l’anterior pero en aquest cas una falta directa a favor del Son Ferrer ha fet que Ivan acurtàs distancies al marcador. Minuts després l’arbitre xiulava el final del partit.

Un partit amb molta calidad malgrat els sollerics es mostraren una mica superiors, on es va poder veure el joc que demostra perquè aquets dos equips van a la part alta de la taula classificatòria.

Cristina Peñas para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.