Primeres reaccions dels tècnics dels equips balears que disputaran la Fase d’Ascens a Segona Divisió B

Jaime Mut entrenador del Manacor

S.D. Amorebieta (1.er classificat Grupo IV – Euskadi)

Jaume Mut (C.D. Manacor).- ‘A dia d’avui encara tenim poca informació, però m’imagino que ens trobarem el típic equip basc de gent forta, de molt de contacte, de molt de joc d’estratègia i de segones jugades. Sabem que té camp de gespa natural, que és camp és molt llarg, fa 105 metres de llarg per 64 d’ample. Durant la setmana anirem recavant més informació i sabrem algo més d’aquest equip’.

U.D. Multivera (4.art classificat Grup XV – Navarra)

Enric Cànoves (U.D. Poblera).- ‘Sabem que és un equip navarrès, que ha quedat quart classificat, 66 punts, 19 victòries, 9 empats i 10 derrotes, ha marcat 60 gols i n’ha encaixat 34. Intentarem treure un resultat positiu per després a Sa Pobla aprofitar el factor camp’.

Pobla de Mafument C.F. (3.er classificat Grup V – Catalunya)

Nico López (C.D. Constancia).- ‘Suposo que serà un rival complicat perquè és filial del Nàstic, tenen un bon equip i un bon camp de futbol. Diuen que no tindran a Virgili, el seu jugador referent que va marcar un gol amb el Nàstic el cap de setmana passat, per a aquesta eliminatòria’.

Sporting Villanueva (2.on classificat Grup XIV – Extremadura)

Tomeu Pons (C.D. Binissalem).- ‘Són unes dades que fan un poc de respecte, bé per número de punts, bé per número de victòries, bé pels jugadors que tenen com el màxim golejador i el porter menys golejat del seu grup. De moment, tenim moltes dades, però, més enllà d’això, res més’.

Declaracions realitzades en el programa ‘A contracop’ (IB3 Ràdio) i redactades per Joan Carles Gibert per a Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.