Crónica Infantiles 2ª Reg. (Gr. C): Sollerense 9 – 0 Es Raiguer

Jaume Tovar, autor de 4 goles

Alineaciones:

Sollerense: Joan Ruiz, Jordi Jimenez, Marc Morell, Andreu Hernandez, Cristian Bestard, Jose Marques, Sergi Varon, Adrian Enseñat, Marc Coll, Jaume Tovar y Julyo C Sena.

Sustituciones: Ramon Arbona por Joan Ruiz (min.36), Joan Frau por Jordi Jimenez (min.36), Andres Morell por Jaume Tovar (min.41), Adria Pereira por Marc Coll (min.41) y Antoni Bujosa por Julyo C Sena (min.65)

Es Raiguer: Cristian Gomez, Ivan Checa, Ian Wandersleben, Pau Pons, Agustin Betancurt, Gabriel Roig, Gabriel Florentin, Christian Iglesias, Luis J Sanchez, Alejandro Campillo y Christian Escalas.

Sustituciones: Ignacio Sanchez por Pau Pons (min.36), Oscar Garcia por Ivan Checa (min.39), Rebeca Escalas por Christian Escalas (min.45) y Salvador Gomez por Gabriel Roig (min.64)

Goles: 1-0 Jaume Tovar (min 1), 2-0 Jaume Tovar (min 5), 3-0 Jaume Tovar (min 12), 4-0 Marc Coll (min 19), 5-0 Jaume Tovar (min 28), 6-0 Cristian Bestard (min 34), 7-0 Jaume Tovar (min 36), 8-0 Andres Morell (min 53) y 9-0 Andreu Hernandez (min 65)

Árbitro: Jaime Buades Umbert.

Comentario:

A una passa del titol

Nova i contundent victoria dels sollerics enfront Es Raiguer. Un equip solleric que ja toca el desitjat titol de lliga que tant s’ha merescut durant aquesta temporada i que pot aconseguir el próxim diumenge si venç al camp del cuer Collerense.

El partit de diumenge no va tenir color i els sollerics ja obriren el marcador als 2 minuts quan en Jaume rematava al fons de la xarxa una bona passada d’en Julio, al minut 5 era en Marc Coll que aprofitava una passada en profunditat d’en Cristian per marcar el 2-0, al minut 12 n’Andreu fa passada en profunditat a n’en Jaume que dribla al porter i marca el 3-0, de nou al minut 19 una nova passada en profunditat d’en Pep cap a n’en Marc Coll i aquest supera per alt la sortida del porter Cristian, als darrers 5 minuts de partit en Jaume i en Cristian s’encargaran de fer 2 gols més per deixar al marcador en 6-0. A n’aquesta part els sollerics sapigueren rompre amb molta facilitat la defensa adelantada de l’equip del Raiguer.

La segona part i ja amb l’entrada d’en Ramon i en Frau seguiren els gols i en Jaume al primer minut marcà el setè, l’octau es torbà una mica més en arribar ja que els sollerics desaprofitaren multitut d’ocasions, aquest arribà al minut 18 quan n’Andrés aprofità una pilota solta dins l’area per enviar-la al fons de la xarxa, per acabar la goletjada n’Andreu s’encarregà de transformar un penal fet damunt en Sergi.

Al final del partit es troba en falta el trofeo de Fires i festes de Sóller i l’aparició d’alguna autoritat del consistori solleric, pero està vist que els infants no voten i que no son importants per les autoritats, llàstima.

udsollerense

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.