Crónica Infantiles 2ª Reg. (Gr. C): Esporles 1 – 14 Sollerense

Jaume Tovar del sollerense en una jugada del partido

Alineaciones:

Esporles: Antonio Oliver, Lluis Nadal, Marc Roca, Gaspar Tauler, Jordi Martinez, Jaime Parpal, Vicente Cabot, Joan Bestard, Sinan Ahmedov, Jordi Gonzalez y Adria Castro.

Sustituciones: Lenin Tello por Lluis Nadal (min.26), Juan M Belmonte por Jaime Parpal (min.26) y Bernat Nadal por Vicente Cabot (min.35)

Sollerense: Joan Ruiz, Jordi Jimenez, Marc Morell, Andreu Hernandez, Antoni Bujosa, Cristian Bestard, Jose Marques, Sergi Varon, Marc Coll, Jaume Tovar y Julyo C Sena.

Sustituciones: Joan Frau por Jordi Jimenez (min.35), Adria Pereira por Jaume Tovar (min.35), Ramon Arbona por Joan Ruiz (min.35), Adrian Enseñat por Julyo C Sena (min.35) y Andres Morell por Marc Coll (min.35)

Goles: 0-1 Marc Coll (min 1), 0-2 Jose Marques (min 6), 0-3 Jose Marques (min 10), 1-3 Sinan Ahmedov (min 12), 1-4 Jaume Tovar (min 14), 1-5 Marc Coll (min 16), 1-6 Julyo C Sena (min 20), 1-7 Marc Coll (min 26), 1-8 Julyo C Sena (min 35), 1-9 Sergi Varon (min 36), 1-10 Jose Marques (min 42), 1-11 Jose Marques (min 49), 1-12 Jose Marques (min 54), 1-13 Jose Marques (min 66) y 1-14 Marc Morell (min 69)

Árbitro: Miguel Guardiola Rotger.

Comentario:

Un vendaval solleric passà diumenge per el camp de l’Esporles. Els sollerics sortiren molt concentrats i amb ganes de fer un bon partit i possaren un ritme i nivell de joc molt alt que impedí a l’Esporles entrar en cap moment al partit. A la primera part en Jaume i en Julio eren un mal son per els laterals de l’Esporles mentre que en Marc Coll es convertia amb l’estilet necessari per empenyer la pilota al fons de la xarxa, així a n’aquesta primera part els goletjadors foren en Marc Coll amb 3 gols en Julio amb 2 gols en Pep Marqués en 2 gols i en Jaume. A la segona part es feren tots els canvis i entraren en Yeste, n’Andrés, en Joan Frau, n’Adrià i en Ramon en lloc dels goletjadors Coll, Julio, Jaume i del defensa Jordi i el porter Joan que no estigué gaire encertat en el gol de l’Esporles.

La segona part continuà amb la mateixa tónica i en Pep marqués s’inflà de fer gols (4 durant aquesta segona part), en Marc Morell entrava una vegada darrera l’altra per banda dreta i es convertia amb un allau d’ocasions i de jugades de perill.

Al final resultat d’escandol enfront un rival que no pogué fer res durant tot el partit.

Aquesta setmana ens visita Es Raiguer, una setmana important ja que son les festes de Sóller i els sollerics voldran fer-se amb el trionf i la copa de la Fira.

udsollerense

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.