La Salle guanyador de l’onzena Copa Danet

L'equip de La Salle, guanyador de l'edició d'enguany

L’equip representarà Mallorca a la final nacional el proper mes de juliol a Barcelona.

La consellera d’Esports, Joventut i Igualtat, Josefina Ramis, juntament amb ; el director insular d’Esports, Paco Blasco; el batle de Llucmajor, Joan Jaume i el regidor d’Esports del municipi, Joan Oller, ha estat l’encarregada de lliurar el trofeu que acredita l’equip de La Salle com a guanyador de l’onzena Copa Danet, que s’ha disputat durant el dia d’avui al poliesportiu de LLucmajor. Els alevins de l’Atletic Balears han quedat classificats en segon lloc després de perdre un emocionant partit, que s’ha tancat amb un resultat de 3 a 1 a favor dels campions.

Un total de trenta-dos equips mallorquins de futbol-7 aleví han participat enguany a l’11a edició de la Danone Nations Cup. Dels 32 equips participants, que han ajuntat més de 400 nins, finalmente el La Salle podrà representar Mallorca a la fase final de Barcelona el proper mes de juliol, d’on sortirà el representant espanyol que assistirà a la gran final internacional que es disputarà a Madrid el mes d’octubre, amb els representants dels altres 39 països participants.

La consellera amb el capità de l'Atlètic Balears, segons classificats
Com en les anteriors edicions la Danone Nations Cup, que té la col·laboració del Consell en el cas de la fase classificatòria de Mallorca, té un component solidari, que va més enllà del caire esportiu.

D’una banda, la recollida de material esportiu per part dels equips participants i de l’altra l’organització, conjuntament amb la Federació Balear d’Esportistes amb Discapacitat, d’un partit amb esportistes d’aquesta federació per fer prendre consciència als joves de la importància de l’esport com element integrador. A més, ha tengut lloc també un partit de futbol femení entre dues de les seleccions de Mallorca per incidir en el foment de la igualtat de gènere, també en matèria d’esport.

Coincidint amb la Copa Danet 2011, el poliesportiu de Llucmajor ha acollit també una «diada multicomarques» dels Jocs Esportius Escolars del Consell de Mallorca, dedicada també al futbol, en la qual hi han pres part més de 200 nins i nines de les comarques mallorquines de Migjorn i el Pla.

Consell de Mallorca

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.