Crónica Infantiles 2ª Reg. (Gr. C): Poblenç Atº D. P. 0 – 0 Sallista Atº

El árbitro con los capitanes

Alineaciones:

Poblenç Atº D. P.: Miquel Serra, Mateo A Morey, Rafael Balle, Rafel Reynes, Francesc Bennasar, Francesc Serra, Pere A Dupuy, Marc Llull, Francisco Javier, Pedro Corro y Raul Garcia.

Sustituciones: Pere M Soler por Raul Garcia (min.26), Joan Mir por Marc Llull (min.42), Joan Serra por Rafel Reynes (min.55) y Miquel Junk por Miquel Serra (min.59)

Sallista Atº: Mateu Planas, Teodor Vlad, Gonzalo Navarro, Sergio Carpio, Rafel Feliu, Jorge A Vega, Joan B Castro, Miguel Farelo, Onofre Fuster, Enrique Jimenez y Joshua Oghenerume.

Sustituciones: Joan Miquel por Mateu Planas (min.39), Andreu A Pol por Enrique Jimenez (min.41) y Miquel Planas por Onofre Fuster (min.58)

Árbitro: Vicente Domínguez Jerez.

Comentario:

Partits com els d’avui són importants per tal d’estimular activitats tan emocionants com la de col·leccionar segells d´ excolònies espanyoles, tan arriscades com les baralles de cargols o els intensos concursos de creixement de gespa.

Un Poblenç que tenia a la seva ma la segona posició de lliga , ha subestimat el rival, ha renegat del joc, ha maltractat la pilota, no s’ha solidaritzat amb el company, ha gesticulat molt i ha actuat poc.

Per què el porter regala la pilota al millor postor? Per què la davantera no pressiona? Per què els jugadors no triangulen? Per què no es fa front a l’apatia? Per què no es fa estimar la pilota?.

El Poblenç, per mèrits , hauria que haver guanyat sobradament el partit, però la sort no l’ha acompanyat avui: ha estavellat dos dispars al pal dret i els davanters han tingut com a mínim tres clares oportunitats de gol.

Miquel Junk ha salvat la derrota poblera al darrer minut.

L’actuació de l’àrbitre ha sigut bona.

Felicitar al Sallista pel punt tret a Sa pobla.

Anaclet Dupuy per Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.