Crónica Preferente: Alaró 0-2 La Unión

Derrota del Alaró ante La Unión

Alineaciones:

UD Alaró: Nano , Guasp -, Dani Torres , Javi , Roca , Simonet , Calderón ,Pol , Pere Enric , Muntaner i Noguera .

Canvis: Diego per Pere Enric, Gual per Noguera, Sergio per Guasp, Alberto per Pol i Fede per Calderón.

La Unión: Octavi , Pere,Manu ,Marc ,Viti , Roberto-, Paco , Bruno -, Bote , Chema i Pedro -.

Canvis : Toni per Bote, Xisco per Chema i Chanla per Pedro.

Arbit: Ferretjams Arrom. Horroros i molt mal ajudat per el seu assitent de la banda dels banquets. Es incomprensible que amb la poca feina que tenen els assitents encara s´equivoquin del jugador que ha fet una falta davant els seus nassos.

Targetes: Va amonestar amb groga a nels locals Guasp i Diego, i per part visitant a Pere, Marc, Viti, Roberto, Paco i Chanla. Va expulsar amb doble groga a nels locals Dani Torres a nes 53 minuts, Simonet a nes 79 i es delegat de camp a nes 70 minuts.

Gols: 0 – 1 min. 15 Pere de cap rematant a nes segon pal una treta de corne. 0 – 2 min. 27 Bote per damunt Nano.

Comentari:

Partit molt dolent per part de l´Alaró a sa primera part, on ha entregat es partit degut a ses errades garrafals i a ses poques ganes que hi varen posar certs jugadors. Es primers minuts d´aquesta primera part va esser l´equip local es que dominava es joc i arribava, pero sense gens de perill, a la portería de Octavi. Fins que a nes 15 minuts i després de treure una treta de corner en Pere va rematar a plaer davant sa persimonia del defensa alaroner, pujant es primer gol a nes marcador; a partir d´aquí La Unión ha demostrat tenir més ofici i ha passat a controlar més es joc, fins que a nes 30 minuts va arribar el gol que va suposar la sentència en una jugada on Bote va guanyar s´esquena a nes defensa local i vegent que Nano quedava a mitja sortida, li va enviar sa pilota per damunt.

A nes descans s´entrenador local ja va fer dos canvis, i s´equip alaroner va arribar amb molt més perill que a sa primera part a sa portería de Octavi, posant amb apurs a nes porter visitant, però tan sols a nes vuit minuts d´aquesta segona part s´àrbit va destrossar es partit, ja que va mostrar sa segona groga a Dani Torres ( sa primera l´hi havia mostrat segons ell per fer una falta que realment l´havia feta en Calderón, però ni s´àrbit ni s´assistent varen saber veure-ho ) i per tant sa corresponent expulsió, que ja va donar massa aventatge a s´equip visitant, que per si no bastava duu dos gols a favor, a més es trobava amb un jugador més.

Lo que ningú esperava es que després d´aquella bona ratxa de l´Alaró amb 10 partits sense perdre, i que va suposar escalar fins a ses posicions classificatòries que donaven lloc a jugar sa promoció, ara enllaças sis partits seguits sense guanyar, i aconseguint només un punt dels darrers 18.

Andreu Vidal per Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.