Crónica Preferente: Escolar 1 – 2 Soller

El Escolar pierde por la minima ante el Soller

Alineaciones:

Escolar: Jose A Medina, Miquel D Solivellas, Francisco J Garcia, Marti Bisellach, Joan M Moya, Ismael Venera, Jaime Moll, Eduardo Muñoz, Jaime Faba, Manuel Trinidad y Cristobal Irles.

Sustituciones: Juan Ferrer por Jaime Moll (min.64), Miguel Ferrer por Jose A Medina (min.64) y Alvaro Ortega por Jaime Faba (min.89)

Soller: Mario Castiñeiras, Marcos Mayol, Antonio Sampol, Jaime Pomar, Daniel Valcaneras, Lluis Quiros, Pedro Cuart, Juan Miguel, Juan Cabot, Alejandro Sanchez y Miguel Oliver.

Sustituciones: Miguel J Carrio por Juan Miguel (min.71), Ruben Martinez por Marcos Mayol (min.87) y Javier Andreo por Alejandro Sanchez (min.89)

Goles: 0-1 Daniel Valcaneras (min 48), 1-1 Eduardo Muñoz (min 75) y 1-2 Alejandro Sanchez (min 79)

Árbitro: Carlos A. García Sánchez.

Tarjetas: Jose A Medina (amarilla, min 47), Francisco J Garcia (amarilla, min 48), Jaime Moll (amarilla, min 48), Jaime Faba (amarilla, min 57), Cristobal Irles (amarilla, min 65), Marti Bisellach (amarilla, min 78), Juan Ferrer (amarilla, min 78) y Miguel Ferrer (amarilla, min 86) para el Escolar. Lluis Quiros (amarilla, min 41), Daniel Valcaneras (amarilla, min 44), Miguel J Carrio (amarilla, min 50), Miguel Oliver (amarilla, min 59), Mario Castiñeiras (amarilla, min 75) y Javier Andreo (roja, min 89) para el Soller.

Comentario:

sa primera part va ser molt insipida en quant a joc i oportunitats, el soller va venir a fer el seu partit e intentar dur-sen qualque punt, que al final foren els 3.

Els locals dominaven el joc, no arribaven molt clarament, pero si de diferentes maneras, en tirs llunyans, ocasions dins l’area i ocasions a pilota aturada pero que no feren moure el marcador.

A la represa, l’escolar va sortir amb molt mes ritme i disposat a obrir prest el marcador, pero fou en la 1a arribada un poc clare per part dels visitants, on l’arbrite assenyalava una pena maxima (que nomes va veure ell) i en valca posava el 0-1 als 49m de joc, un jarro d’aigua freda per els gabellins, pero, que fou un revulsiu per a partir d’aquell moment posar mes ritme, mes joc i moltes mes ocasions, pero uns pics el porter, altres els pals i la mala sort, feien que no pujes cap gol per els locals; en una jugada ben trenada per part de 5 o 6 jugadors locals, als 74m arribava l’empat a 1 materalitzat per n’edu.

A la 2a vegada que el soller sacostava a la porteria d’en tofol, despres de un parell de rebutjos, es quedaven 2 jugadors del soller en fora de joc,( pero que el arbrite ni el seu assistent assenyalaven) i un d’ells empenyia la pilota dins la porteria posant el 1-2 al marcador, als 79m de joc.

Es darrers 10m de joc que quedaven,l’escolar u seguia intentant,mentres que els visitants es defensaven molt be e intentaven mitjansant coontratacs aumentar el marcador,pero ni fou un ni l’altre que u aconseguiren i el resultat final fou de 1-2.

3 punts que tornen volar de capdepera,el soller aprofitar les poques arribades de que va dispondre per dursen els 3 punts.

Molt mala actuacio del arbrite i dels seus assistents, tant per part dels 2 gols ilegals dels visitants, com per la quantitat de targes que va treure (14 grogues i 1 vermella) als 2 equips sense importasi

RD


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.