Crónica 3ª Div.: Campos 0 – 3 Mercadal

El trio arbitral con los capitanes

Partit molt fluix de l’equip local

CE Campos: Xavi, Oli, Bordoy, Àlex, Gaspar, David Mateu, Raúl Vadillo,Toni Vidal, Toni Roig, Servera i Suau

Canvis: minut 45, Sintes i Cifre, per Oli i per Toni Roig; mintu 55, Menut per David Mateu

Mercadal: Cristian, Gaimundi,Sam, Biel, Vaquero, Lacueva, Berto, Perez, Igor, Mario i Llor

Canvis: minut 68, Marcos per Mario; minut 76, Camps per Lacueva i minut 78, Jose per Perez.

Gols: 0 a 1, Berto en el minut 27; 0 a 2, Mario en el minut 45 i 0 a 3, Camps en el minut 86.

Árbitro: Santiago Varón Aceitón.

Targetes: grogues a Àlex, Sintes i Toni Vidal pel Campos; i Biel pel Mercadal.

Partit jugat en el municipal de Campos on una victòria local podia quasi assegurar la permanència campanera un any més a Tercera divisió, i que el que si ho ha aconseguit ha estat l’equip menorquí del Mercadal.

El Mercadal ha jugat una molt bona primera part que li ha permès arribar amb un zero a dos al descans, encara que el Campos ha tengut les seves ocasions, sobretot i encara amb el marcador amb empat a zero, en Toni Vidal que rompent el fora de joc visitant s’ha presentat davant el porter Cristian i no ha estat capaç de marcar gol.

Després a la segona, en el minut 17 el Campos ha tengut un penal per escurçar distàncies, però Menut l’ha fallat. Aquest ha estat ja un cop molt dur per les aspiracions locals de remontar i al final ha estat l’equip visitant el que ha acabat marcant un tercer gol davant la passivitat local de la defensa.

Decepció a Campos que fa que l’equip hagi de seguir lluitant per assegurar la permanència.