El C.F. Sóller organitza un festival solidari per finançar el tractament mèdic d’Andreas Heler

Un instant de la presentació d'ahir capvespre.

Joan Vicens

El Club de Futbol Sóller, empresaris locals i diverses personalitats del món de l’esport, la moda, la música i l’espectacle s’han unit per crear un festival solidari que permeti recaptar doblers per finançar el tractament mèdic de l’infant solleric Andreas Heler, que va néixer amb una malaltia congènita als ulls. L’infant només pot ser tractat a Xina, unes operacions que suposen una gran despesa econòmica per a la seva família.

Per això, el proper 23 d’abril, el Camp den Maiol serà l’escenari d’un seguit d’activitats que tendran com a única finalitat recaptar la major quantitat de doblers perquè el tractament d’Andreas Heler pugui ser una realitat.

Ahir, el Camp den Maiol va acollir la presentació d’aquesta iniciativa, on els diferents organitzadors del festival explicaren el per què s’han decidit a apostar per aquesta causa. En aquest sentit, asseguraren que en un principi es volia muntar un mercat solidari per recaptar doblers. Emperò, a mesura que l’organització anava rebent adhesions, la idea primitiva es va convertir en un festival que durarà tot el dia.

El Festival començarà a les 11 hores del dematí amb l’obertura d’un mercadet solidari on es posaran a la venda productes de segona mà donats per particulars i empresaris. A les 11:30 hores es durà a terme una activitat de tir amb arc i, seguidament, els Djs Tofol i Javi del Valle animaran la jornada.

A les 13 hores, Manu Blanco de Radio Balear agafarà el protagonisme. Més tard es farà un conta contes i activitats infantils, fins que a les 14 hores actuaran els xeremiers i els Aires Sollerics.

El capvespre, a les 16 hores, es durà a terme una actuació dels ballarins de Street Dance i cantants de R&B. Seguidament, la presidenta del C.F. Sóller, Llúcia Oliver, farà una presentació i es disputarà un partit amistós de futbol amb la participació d’actors, presentadors, models i polítics locals.

Dj Julio animarà els instants previs a la desfilada de moda de comerços sollerics. El festival acabarà amb les actuacions de Lorena Ares i d’El Coto.

Segons s’ha informat, els comerços participants a la desfilada seran Adreç, Bestard Sport, Chikas, Dzero, Exajero, LLuna 79, Modamania, Sommi, Sport 17, Trendy & Cool, Toyka, Tàlem, Molt personal i Mel i Coto.

Les personalitats que han confirmat la seva participació a l’acte són l’actriu i model Marga Bonnín, els cantants Jesús “El Coto” i Lorena Ares, la model Eva María Sicilia, el presentador Manu Blanco i el presentador d’MTV i concursant de Supervivientes, Miquel Such.

Saveu.cat

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.