Crónica 3ª Reg. (Gr. B): Arta «B» 1 – 0 Atº Santa Eugenia

Arta «B»: Bernat Reines, Alejandro Molina, Miguel A Gil, Ismael J Santos, Juan F Duran, Joan Sancho, Alejandro Bajo, Lluis Obrador, Jon K Sastre, Jaume Bover y Antoni Bosch.

Sustituciones: Hector Arranz De La Fuente por Miguel A Gil (min.46), Aitor J Galan por Antoni Bosch (min.57), David Canto por Jon K Sastre (min.63) y Serafin Llull por Alejandro Bajo (min.83)

Atº Santa Eugenia: Pablo A Ogando, Sebastian Bibiloni, Bartolome Umbert, Tomas Vich, Antonio Riera, Lucas R Godoy, Ramon Grimalt, Salvador Crespi, Guillermo Alberto, Daniel De Lucas y Miguel A Marquez.

Sustituciones: Jose Cañellas por Ramon Grimalt (min.46), Gabriel Cardell por Salvador Crespi (min.46), Miguel N Cespedes por Guillermo Alberto (min.55) y Daniel Socias por Lucas R Godoy (min.71)

Goles: 1-0 Joan Sancho (min 10)

Árbitro: Otto Vicente Morcillo Arboleda.

Tarjetas: Jaume Bover (amarilla, min 20), Lluis Obrador (amarilla, min 35), Alejandro Bajo (amarilla, min 43), Aitor J Galan (amarilla, min 68), Jaume Bover (amarilla, min 68), Alejandro Molina (amarilla, min 78) y Miguel A Gil (amarilla, min 84) para el Arta «B». Miguel A Marquez (amarilla, min 15), Ramon Grimalt (amarilla, min 38) y Miguel A Marquez (amarilla, min 62) para el Atº Santa Eugenia.

L’ATº Santa Eugènia es deixa tres punts importantissis davant l’Artà.

El partit començà sense un dominador clar, l’Artà mirava de sortir a la contra i l’Atº Santa Eugènia a través d’en Mikel mirava d’arribar a l’àrea local però sense massa èxit. L’Artà aprofitaria un mal rebuig dins l’àrea visitant per fer 1-0 (possible fora de joc, però fora liniers és molt difícil pitar si no és molt clar), a partit del gol local l’Atº Santa Eugènia es va fer amb el control del partit, però sense sort de cara a porteria, abans del descans va tenir dues o tres ocasions clares per empartar, sobretot una d’en Salva que va creuar massa el seu xut.

La segona part va començar amb dos canvis per de l’equip visitant per mirar de capgirar el partit. Una vegada més en Mikel es va fer l’amo del centre del camp i va posar en moltes dificultats a la defensa local tant amb les seves internades pel centre com amb les seves passades al davanters visitants, però aquests ahir no varen estar gens acertats. En Mikel seria expulsat en el minut 62, però res va canviar, l’Atº Santa Eugènia va seguir volcat damunt l’àrea artenenca, va desaprofitar cinc o sis ocasions claríssimes per empatar, sobretot una d’en Miguel que un defensa local va treure damunt la línia de gol, l’Artà no va tirar un sol pic a porteria durant la segona part, però al final del partit els punts varen quedar a Artà.

Ara la lliga es posa molt interessant amb la victòria de La Vileta, aquestes cinc jornades que queden seran interessentíssimes.