Luis Milla, responsable de la Selección Española Sub-21, viene a Palma para hablar de Fútbol Base.

Luis Milla Seleccionador Español Sub-21

Dimarts dia 5 d’abril, el seleccionador de la Sub-21, Luis Milla, serà a Palma per participar a la jornada formativa per a federacions per parlar sobre estructura, funcionament i gestió de l’esport base. El Centre de Cultura de Sa Nostra, a Palma, acollirà la jornada, que es durà a terme en horari d’horabaixa, entre les 16h i les 20h.

La trobada comptarà amb la participació de professionals relacionats amb la matèria i es centrarà en dos àmbits, els dels clubs de renom i el de les federacions que treballen amb el col·lectiu d’esportistes en edat escolar.

Així la jornada es dividirà en tres blocs. Un primer bloc, més genèric, amb la intervenció de l’àrbitre i soci fundador a Balears de l’Associació per un esports sense insults, Ramon Mulet.

El segon bloc estarà protagonitzat per diversos clubs amb la participació de representants del Fisiomedia Manacor i el Bàsquet Mallorca. La jornada es tancarà amb una taula rodona sobre l’organització de l’esport base a les federacions, amb representants de les federacions balears de vela, voleibol i tennis.

En aquest darrer apartat es comptarà amb la participació, com a representant de la Real Federación Española de Futbol, de Luis Milla, actual seleccionador nacional de la categoria Sub’21.

FFIB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.