Crónica Cadetes 2ª Reg. (Gr. C): Rtvº La Victoria 2 – 1 E.m.binisalem del B.

El Binissalem cae derrotado ante el Rtvº La Victoria

Rtvº La Victoria: Boison Wynney, Julian M Maestre, Gerardo Rodriguez, Angel Prats, Jaume M Sureda, Moussa Marro, Matias Omar, Sergi Molina, Mahafouz A Salaou, Miguel J Carrasco y Carlos Hervas.

Sustituciones: Jose Jimeno por Boison Wynney (min.40), Victor Riera por Mahafouz A Salaou (min.48), Miguel A Nicolau por Matias Omar (min.52), Cristian Miralla por Sergi Molina (min.60) y Mario O Cuevas por Carlos Hervas (min.64)

E.m.binisalem del B.: Daniel Pujalte, Antoni Valles, Brayan Phabian, Juan R Garcia, Miquel F Ramis, Marc Company, Jose Horrach, Gregorio J Carbonell, Josep A Mir, Jaime Arrom y Marc Valeriano.

Sustituciones: Ruben Segura por Gregorio J Carbonell (min.40) y Josep Ll Valles por Daniel Pujalte (min.56)

Goles: 0-1 Jaime Arrom (min 12), 1-1 Matias Omar (min 38) y 2-1 Carlos Hervas (min 41)

Árbitro: Pablo Caldenteny Amengual.

Tarjetas: Marc Valeriano (amarilla, min 36) para el E.m.binisalem del B..

Un altre magnífic partit el que hem pogut gaudir aquesta assolellada tarda del dissabte, entre el Rtvo. La Victòria, cinquè en la taula classificatòria, i l’E.M.Binissalem, vuitè en la taula.

Abans del partit, durant l’escalfament, hem observat la corpulència de l’equip local, la majoria d’aquests jugadors sobrepassaven els 1’80 cms. d’altura.

El partit ha començat amb una forta pressió enmig del camp per part de l’equip local, totes les pilotes aèries eren seves i les que anaven pel sòl també.

El Rtvo. La Victòria atacava amb pilotes llargues llançades darrere de la línia defensiva local.

L’E.M.Binissalem, es defensava com a millor podia i sabia, he intentava llançar alguna pilota llarga buscant als seus davanters, però sense aconseguir-ho, ja que l’equip local tallava tot intent de contra atac.

Després de diversos minuts de lluita per ambdues parts, uns atacant i els altres defensant-se; després del servei d’una falta en el mig camp a favor del Binissalem, i després d’un rebutg dins de l’àrea local, la pilota li arriba al davanter visitant, i amb un tret creuant l’aèria local, aconsegueix batre la porteria.

Després d’aquest gol, el Rtvo. La Victòria va quedar una mica sorprès que en la primera i única ocasió, l’equip del Binissalem, s’avancés en el marcador.

Però va seguir a lo seu, treballant dur en el centre del camp, buscant les seves ocasions llançant pilotes dins de l’àrea visitant.

En un d’aquests llançaments, la pilota copeja en el costat d’un jugador local, i entra en la porteria, realment un gol de mala fortuna per a l’equip local.

Ja en la segona part, havent transcorregut pocs minuts, l’equip de la Victòria s’avança aconseguint el 2-1, que seria el resultat definitiu, encara que l’equip visitant ho va intentar fins al final, incloent alguna ocasió per poder empatar la trobada.

Bona actuació del col·legiat, va deixar jugar aplicant la llei de l’avantatge, encara que en alguna ocasió hagués estat millor senyalitzar la falta.