Crónica Infantiles 2ª Reg. (Gr. C): Platges de Calvia 0 – 1 Sollerense

Victoria del Sollerense a domicilio

Alineaciones:

Platges de Calvia: Jeff Jaafar, David Mayorga, Erik Blazquez, Alejandro Martinez, Daniel Blazquez, Blaine Thomas, Juan M Sanchez, Raul Lahoz, Rafael Lucena, Nico Bertorelli y Guillermo Ruiz.

Sustituciones: Bruno Muñoz por Guillermo Ruiz (min.42) y Roberto Ruiz por Daniel Blazquez (min.49)

Sollerense: Joan Ruiz, Marc Morell, Andreu Hernandez, Antoni Bujosa, Ivan Moriana, Cristian Bestard, Jose Marques, Joan Frau, Alejandro Luis, Sergi Varon y Julyo C Sena.

Sustituciones: Marc Coll por Ivan Moriana (min.39), Jordi Jimenez por Joan Frau (min.45), Andres Morell por Julyo C Sena (min.45), Adria Pereira por Alejandro Luis (min.49) y Adrian Enseñat por Marc Morell (min.55)

Goles: 0-1 Jose Marques (min 55)

Árbitro: Emilio De La Cámara Perona.

Tarjetas: Blaine Thomas (amarilla, min 70) para el Platges de Calvia. Joan Ruiz (amarilla, min 71) y Adria Pereira (amarilla, min 72) para el Sollerense.

Comentario:

Important partit el que se tenia que disputar diumenge dematí al P.M.de Santa Ponsa entre els 2 primers classificats. El partit començà amb una forta pressió per part dels locals que no deixava trenar cap jugada als jugadors sollerics, fruit d’aquesta pressió en Thomas Davies rep una pilota al centre del camp i l’obri perfectament a n’en Raul Lahoz, aquest encara porteria i el seu tir es desviat per el travesser, era el minut 2 de partit. Pero 6 minuts més tard al minut 8 n’Andreu fa una bona passada en profundidad cap a Pep i aquest marca davant la sortida d’en Jeff Jaafar.

Aquest gol no desbaratà al Platges que va seguir lluitant de valent per empatar el partit. En Nico Bertorelli tengué una bona oportunitat però la seva treta de falta va esser ben aturada per el porter Joan Ruiz. EL domini d’aquesta primera part va esser del Platges, tot i que no creà gaires ocasions tampoc va permetre el joc trenat solleric.

La segona part canvià radicalment, el cansanci aparagué als jugadors del Platges i la seva pressió no va esser tant forta, els sollerics començaren a dominar l’encontre i així al minut 1 en Pep Marqués es quedà tot sol davant en Jeff Jaafar però aquest desvià a corner el tir, més tard al minut 28 arribà un altre ocasió clarísima per els sollerics quan en Marc Coll es quedà davant en Jeff Jaafar tot sol però el seu tir sortí fregant el travesser. Ja quan passaven de 3 minuts en Juan Sánchez tengué la oportunitat d’empatar l’encontre però el porter solleric Joan aturà perfectament la pilota i l’arbitre xiulà el final del partit.

Partit molt lluitat i amb un desgast físic molt fort. Els solleric s’enduen una victoria importantisima de cara al titol de lliga.

udsollerense

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.