Crónica 3ª Reg. (Gr. B): Palma de Son Gotleu 0 – 7 Atº Santa Eugenia

Palma de Son Gotleu: Xavier Cavaller, Juan A Garcia, David Garcia, Jose J Arias, Miguel A Bibiloni, Paulo Jorge, Cristian Betancourth, Raul Genovart, Iyayi Osaheni, Marc Moya y Sergio Fernandez.

Sustituciones: Eguavone Imade por Paulo Jorge (min.31), Osaze Thomas por Cristian Betancourth (min.70) y Alejandro E Crembil por Marc Moya (min.81)

Atº Santa Eugenia: Pablo A Ogando, Alejandro Quetglas, Bartolome Umbert, Tomas Vich, Juan A Campins, Lucas R Godoy, Ramon Grimalt, Salvador Crespi, Gabriel Cardell, Daniel De Lucas y Miguel A Marquez.

Sustituciones: Sebastian Bibiloni por Tomas Vich (min.55), Guillermo Alberto por Gabriel Cardell (min.58) y David S Bueno por Lucas R Godoy (min.78)

Goles: 0-1 Daniel De Lucas (min 5), 0-2 Ramon Grimalt (min 21), 0-3 Miguel A Marquez (min 22), 0-4 Daniel De Lucas (min 26), 0-5 Daniel De Lucas (min 38), 0-6 Salvador Crespi (min 62) y 0-7 Sebastian Bibiloni (min 86)

Árbitro: Eduardo Martínez Martínez.

Tarjetas: David Garcia (amarilla, min 8), Cristian Betancourth (amarilla, min 58), Raul Genovart (amarilla, min 69) y Jose J Arias (amarilla, min 78) para el Palma de Son Gotleu. Bartolome Umbert (amarilla, min 72) para el Atº Santa Eugenia.

L’Atº Santa Eugènia li fa un set al Son Gotleu.

Es presentava el Santa Eugènia a un dels camps més difícils de la categoria, ja que el Son Gotleu encara no havia perdut com a local, i es presumia un partit molt igualat.

La primera part ha començat amb un Santa Eugènia molt endollat, en els primers 10 min. ja guanyava 0-1 i havia perdonat un parell més d’ocasions clares. Després d’aquest gol l’equip local ha estirat les seves línies i ha arribat amb perill a la porteria defensada per Pablo, però només seria un miratge ja que l’equip taujà ha donat una classe magistral de com s’ha de jugar al contraatac. Recolçat amb una gran defensa el Santa Eugènia ha romput el partit sortint amb molta velocitat a la contra, dirigits per un gran Mikel i molt ben executat per en Curry, Dani i Ramon. En el minut 30 el marcador ja senyalava un 0-5 contundent i d’aquesta manera acabaria la primera part.

A la segona part el Son Gotleu ha sortit disposat a retallar distàncies en el marcador, però avui no era el dia dels locals, ja que no han estat gens acertats de cara a porteria. L’atlètic Santa Eugènia ha deixat passar els minuts, disposant de bones contres per augmentar la diferència en el marcador, de les quals n’ha aprofitades dues per deixar el 0-7 definitiu.

En definitiva, partit molt complet de l’equip taujà, amb un gran Dani autor de tres gols i tres assistències de gol,els altres gols han estat marcats per en Ramon, Mikel, Salva i Primet, però també cal destacar la gran defensa taujana molt a pesar de les baixes que tenia a n’aquesta línia, que en tot moment ha superat l’atac local.

Destacar el darrer gol taujà marcat pel seu capità Primet, que després de la treta d’un corner de l’equip local, el porter Pablo ha agafat la pilota, a tret en llarg cap a ne’n Guille i sortint des de la seva àrea i travessant tot el camp s’ha aprofitat d’una gran passada d’aquest per plantar-se davant el porter local, el qual ha superat amb gran xut devora el pal dret.

Dir també que el Son Gotleu tenia moltes baixes i això ha pogut condicionar el partit.